W iC jest po 110zl
Nie da się go jakoś taniej kupić, lub ewentualnie dobrać jakiś zamiennik?
Przekaźnik pompy paliwa
-
- Użytkownik
- Miejscowość: WARSZAWA
- Auto: Uno 1.3T
Re: Przekaźnik pompy paliwa
Witam,
Czysto teoretycznie no na pewno możesz brać inny przekaźnik tylko musisz wiedzieć czy stary miał w środku diodę zabezpieczającą.
Jeżeli nie miał to będzie pasował każdy a jeżeli miał to musisz diodę dać na zewnątrz lub poszukać takiego z diodą.
Myślę ,że koszt powinien się zamknąć w 10 zł
Pozdr
Czysto teoretycznie no na pewno możesz brać inny przekaźnik tylko musisz wiedzieć czy stary miał w środku diodę zabezpieczającą.
Jeżeli nie miał to będzie pasował każdy a jeżeli miał to musisz diodę dać na zewnątrz lub poszukać takiego z diodą.
Pozdr
- punto 1.6
- Zaawansowany użytkownik
- Miejscowość: Przemyśl
- Auto: Inne
Zwykły nie zadziała bez przerobienia paru kabli , bo ten to jest jakaś czasówka . A po numerach wychodzi dużo zamiennikowi tylko trzeba poszukać.
mouk80 warto by było go rozebrać , możliwe ze przerwała się jakaś ścieżka .
mouk80 warto by było go rozebrać , możliwe ze przerwała się jakaś ścieżka .
PUNTO ELX 1.6 16vT = 320HP & 360NM
-
- Spamer :P
- Miejscowość: krakooff
- Auto: Uno 1.4T
To jest specjalny przekaźnik do sterowania pompą paliwa i zasilaniem wtrysku, można go zastąpić bardziej rozbudowanym sterownikiem i zwykłym przekaźnikiem.uno2004 pisze:Witam,
Pozdr
Uno mouka jest na det3-fi, jest tam specjalna wiązka, aby mieć prawie funkcjonalność SA, i niestety nie wszystko da się ogarnąć po taniości;). Ale pracuje się nad tematem, aby wydłużyć trwałość tego przekaźnika, a ten poszedł już na reklamację:).
-
- Użytkownik
- Miejscowość: WARSZAWA
- Auto: Uno 1.3T
To powinno się dać to zrobić