Problem z zagłówkami
Problem z zagłówkami
Jak zdjąć zagłówki z przednich siedzen??
-
- Spamer :P
- Miejscowość: krakooff
- Auto: Uno 1.4T
To jak wymacałeś tę zawleczkę to spróbuj ją tak nacisnąć aby się lekko obróciła, potem drugą tak załatw i dobrze byłoby je tak przytrzymać, a wtedy druga osoba wyciąga zagłówek:).
A jak nie dasz tak rady, to ajlepiej będzie jak wepchniesz rękę pod poszycie od tyłu-najpierw rozepnij u dołu tapicerkę od ramy siedzenia(taki podłużny plastik, sprytnie naciągnięty na metalową blaszkę), a następnie delikatnie wpychaj rękę ku górze-powinieneś sięgnąć do zawleczki:).
A jak nie dasz tak rady, to ajlepiej będzie jak wepchniesz rękę pod poszycie od tyłu-najpierw rozepnij u dołu tapicerkę od ramy siedzenia(taki podłużny plastik, sprytnie naciągnięty na metalową blaszkę), a następnie delikatnie wpychaj rękę ku górze-powinieneś sięgnąć do zawleczki:).
Witam:) przez piec lat nie interesowały mnie zagłówki w moim unolcu do czasu kiedy wczoraj chciałem założyć pokrowce.Wyjąłem siedzenie i tak jak ktos radził dostałem sie pod tapicerke zeby przekrecić te zawleczki.Dzisiaj moge powiedziec ,ze te ceregiele były wogole niepotrzebne.Na drugim siedzeniu przetestowłem opcje zeby mocno szarpnąć zagłowek do góry(najlepiej troszke rozłożyć oparcie i usiaśc z tyłu). 3 razy i zagłówek wyskakuje.Teraz sam sie przekonałem ,ze kombinowanie pod tapicerka było bezsensowne.SZKODA CZASU!!