simon1989 pisze:Mam nadzieje, że więcej takich druciarzy i krętaczy nie ma na tym forum.
Nie zdziw sie , jak ktos bedzie spylac woza , i zmieni marke vel forum juz mu bedzie zbedne to opchnie parcha jako superbryke
Nie dziwie sie. To co piszesz nie ma najmniejszego znaczenia. Tutaj ma wplyw uczciwosc, rzeczowosc i inne cechy lub czynniki, ktore wplywaja na sprzedaz.
Handlarz raczej watpie, zaden handlarz nie kupuje nic w tym stylu woli kupic audi czy golfa 1.9 TDI, mam znajomych handlarzy i mowia ze nigdy na handel nic takiego nie mieli
Fiat Uno Turbo 1301 Turbo@150HP 216Nm - zdedchło
Fiat Uno Turbo 1583 Turbo@???HP ???Nm - w trakcie
Lancia Dedra Integrale 2.0 DOHC 8v 4x4 Turbo - sprzedana
Fiat Uno 1372 narazie bez turbo - śmigam
wsk pisze:Handlarz raczej watpie, zaden handlarz nie kupuje nic w tym stylu woli kupic audi czy golfa 1.9 TDI, mam znajomych handlarzy i mowia ze nigdy na handel nic takiego nie mieli
100% racji, na moje gość kupił, pojeździł przez jakiś czas, zaczęło się rozpadać, zrobił po taniości i za chwilę pójdzie dalej. Kupi jakiś napalony małolat i historia znowu zacznie się powtarzać i tak w kółko. No chyba, że auto trafi na jakiegoś pasjonata, który je z głową odbuduje...
wsk pisze:Handlarz raczej watpie, zaden handlarz nie kupuje nic w tym stylu woli kupic audi czy golfa 1.9 TDI, mam znajomych handlarzy i mowia ze nigdy na handel nic takiego nie mieli
100% racji, na moje gość kupił, pojeździł przez jakiś czas, zaczęło się rozpadać, zrobił po taniości i za chwilę pójdzie dalej. Kupi jakiś napalony małolat i historia znowu zacznie się powtarzać i tak w kółko. No chyba, że auto trafi na jakiegoś pasjonata, który je z głową odbuduje...
Dokładnie, gtki tak mają że zmieniają właścicieli po 5 razy do roku bo jakiemuś napalonemu szczylowi się wydaje że za 5k będzie najszybszy na wsi a potem jest zonk jak trzeba coś w aucie zrobić. Jak auto nie trafi na rozsądnego człowieka który wie na co się rzuca to skończy na szrocie.
Mam nadzieje ze mnie sie to uda, w sumie to juz te najgorsze rzeczy w aucie poszly w niepamiec , ale jeszcze jest wiele do zrobienia....... Jedno jest pewne, sprzedawac nie zamierzam(przynajmniej nie przez najblizsze 2-3 lata )
Pozdrawiam poprzednich wlascicieli