czy to auto bartkagt?

pozostałe tematy nie związane z istniejącymi działami.

Moderatorzy: KYS, ZibiUT

Awatar użytkownika
DeviL
Punto2 killer
Miejscowość: Kraków
Auto: Inne

Re: czy to auto bartkagt?

Post autor: DeviL »

simon1989 pisze:Mam nadzieje, że więcej takich druciarzy i krętaczy nie ma na tym forum.
Nie zdziw sie , jak ktos bedzie spylac woza , i zmieni marke vel forum juz mu bedzie zbedne to opchnie parcha jako superbryke ;)
Potrzebujesz części do swojego włocha wal z vin-em na priv-a ;)
simon1989
Spamer :P
Auto: Uno 1.3T

Post autor: simon1989 »

DeviL pisze:
simon1989 pisze:Mam nadzieje, że więcej takich druciarzy i krętaczy nie ma na tym forum.
Nie zdziw sie , jak ktos bedzie spylac woza , i zmieni marke vel forum juz mu bedzie zbedne to opchnie parcha jako superbryke ;)
Nie dziwie sie. To co piszesz nie ma najmniejszego znaczenia. Tutaj ma wplyw uczciwosc, rzeczowosc i inne cechy lub czynniki, ktore wplywaja na sprzedaz.
kornat
Aktywny użytkownik
Miejscowość: Warszawa/Płońsk
Auto: Punto GT

Post autor: kornat »

ciekawe za ile ostatecznie kupił go ten niby handlarz...
bo na forum punto wyczytałem ze bartek wołał za nie najpierw 9tys
wsk
Spamer :P
Miejscowość: Jaworzno

Post autor: wsk »

Handlarz raczej watpie, zaden handlarz nie kupuje nic w tym stylu woli kupic audi czy golfa 1.9 TDI, mam znajomych handlarzy i mowia ze nigdy na handel nic takiego nie mieli :D
Fiat Uno Turbo 1301 Turbo@150HP 216Nm - zdedchło
Fiat Uno Turbo 1583 Turbo@???HP ???Nm - w trakcie
Lancia Dedra Integrale 2.0 DOHC 8v 4x4 Turbo - sprzedana
Fiat Uno 1372 narazie bez turbo :D - śmigam
Awatar użytkownika
Rafalinek
Użytkownik

Post autor: Rafalinek »

wsk pisze:Handlarz raczej watpie, zaden handlarz nie kupuje nic w tym stylu woli kupic audi czy golfa 1.9 TDI, mam znajomych handlarzy i mowia ze nigdy na handel nic takiego nie mieli :D
100% racji, na moje gość kupił, pojeździł przez jakiś czas, zaczęło się rozpadać, zrobił po taniości i za chwilę pójdzie dalej. Kupi jakiś napalony małolat i historia znowu zacznie się powtarzać i tak w kółko. No chyba, że auto trafi na jakiegoś pasjonata, który je z głową odbuduje...
Punto GT1
Punto GT2[*]
Kropek na PJ
Awatar użytkownika
2rotor
Aktywny użytkownik

Post autor: 2rotor »

Rafalinek pisze:
wsk pisze:Handlarz raczej watpie, zaden handlarz nie kupuje nic w tym stylu woli kupic audi czy golfa 1.9 TDI, mam znajomych handlarzy i mowia ze nigdy na handel nic takiego nie mieli :D
100% racji, na moje gość kupił, pojeździł przez jakiś czas, zaczęło się rozpadać, zrobił po taniości i za chwilę pójdzie dalej. Kupi jakiś napalony małolat i historia znowu zacznie się powtarzać i tak w kółko. No chyba, że auto trafi na jakiegoś pasjonata, który je z głową odbuduje...
Dokładnie, gtki tak mają że zmieniają właścicieli po 5 razy do roku bo jakiemuś napalonemu szczylowi się wydaje że za 5k będzie najszybszy na wsi a potem jest zonk jak trzeba coś w aucie zrobić. Jak auto nie trafi na rozsądnego człowieka który wie na co się rzuca to skończy na szrocie.
Fiat Marea Weekend SX 1,6 16V
Awatar użytkownika
majster1988
Użytkownik

Post autor: majster1988 »

Mam nadzieje ze mnie sie to uda, w sumie to juz te najgorsze rzeczy w aucie poszly w niepamiec 8) , ale jeszcze jest wiele do zrobienia....... Jedno jest pewne, sprzedawac nie zamierzam(przynajmniej nie przez najblizsze 2-3 lata :cisza: )
Pozdrawiam poprzednich wlascicieli :wpysk:
ODPOWIEDZ