Nie zdziw sie , jak ktos bedzie spylac woza , i zmieni marke vel forum juz mu bedzie zbedne to opchnie parcha jako superbrykesimon1989 pisze:Mam nadzieje, że więcej takich druciarzy i krętaczy nie ma na tym forum.
czy to auto bartkagt?
- DeviL
- Punto2 killer
- Miejscowość: Kraków
- Auto: Inne
Re: czy to auto bartkagt?
Potrzebujesz części do swojego włocha wal z vin-em na priv-a 
-
simon1989
- Spamer :P
- Auto: Uno 1.3T
Nie dziwie sie. To co piszesz nie ma najmniejszego znaczenia. Tutaj ma wplyw uczciwosc, rzeczowosc i inne cechy lub czynniki, ktore wplywaja na sprzedaz.DeviL pisze:Nie zdziw sie , jak ktos bedzie spylac woza , i zmieni marke vel forum juz mu bedzie zbedne to opchnie parcha jako superbrykesimon1989 pisze:Mam nadzieje, że więcej takich druciarzy i krętaczy nie ma na tym forum.
-
kornat
- Aktywny użytkownik
- Miejscowość: Warszawa/Płońsk
- Auto: Punto GT
ciekawe za ile ostatecznie kupił go ten niby handlarz...
bo na forum punto wyczytałem ze bartek wołał za nie najpierw 9tys
bo na forum punto wyczytałem ze bartek wołał za nie najpierw 9tys
http://www.facebook.com/punto16vT" target="_blank
Handlarz raczej watpie, zaden handlarz nie kupuje nic w tym stylu woli kupic audi czy golfa 1.9 TDI, mam znajomych handlarzy i mowia ze nigdy na handel nic takiego nie mieli 
Fiat Uno Turbo 1301 Turbo@150HP 216Nm - zdedchło
Fiat Uno Turbo 1583 Turbo@???HP ???Nm - w trakcie
Lancia Dedra Integrale 2.0 DOHC 8v 4x4 Turbo - sprzedana
Fiat Uno 1372 narazie bez turbo
- śmigam
Fiat Uno Turbo 1583 Turbo@???HP ???Nm - w trakcie
Lancia Dedra Integrale 2.0 DOHC 8v 4x4 Turbo - sprzedana
Fiat Uno 1372 narazie bez turbo
- Rafalinek
- Użytkownik
100% racji, na moje gość kupił, pojeździł przez jakiś czas, zaczęło się rozpadać, zrobił po taniości i za chwilę pójdzie dalej. Kupi jakiś napalony małolat i historia znowu zacznie się powtarzać i tak w kółko. No chyba, że auto trafi na jakiegoś pasjonata, który je z głową odbuduje...wsk pisze:Handlarz raczej watpie, zaden handlarz nie kupuje nic w tym stylu woli kupic audi czy golfa 1.9 TDI, mam znajomych handlarzy i mowia ze nigdy na handel nic takiego nie mieli
Dokładnie, gtki tak mają że zmieniają właścicieli po 5 razy do roku bo jakiemuś napalonemu szczylowi się wydaje że za 5k będzie najszybszy na wsi a potem jest zonk jak trzeba coś w aucie zrobić. Jak auto nie trafi na rozsądnego człowieka który wie na co się rzuca to skończy na szrocie.Rafalinek pisze:100% racji, na moje gość kupił, pojeździł przez jakiś czas, zaczęło się rozpadać, zrobił po taniości i za chwilę pójdzie dalej. Kupi jakiś napalony małolat i historia znowu zacznie się powtarzać i tak w kółko. No chyba, że auto trafi na jakiegoś pasjonata, który je z głową odbuduje...wsk pisze:Handlarz raczej watpie, zaden handlarz nie kupuje nic w tym stylu woli kupic audi czy golfa 1.9 TDI, mam znajomych handlarzy i mowia ze nigdy na handel nic takiego nie mieli
Fiat Marea Weekend SX 1,6 16V
- majster1988
- Użytkownik
Mam nadzieje ze mnie sie to uda, w sumie to juz te najgorsze rzeczy w aucie poszly w niepamiec
, ale jeszcze jest wiele do zrobienia....... Jedno jest pewne, sprzedawac nie zamierzam(przynajmniej nie przez najblizsze 2-3 lata
)
Pozdrawiam poprzednich wlascicieli
Pozdrawiam poprzednich wlascicieli