Morze to głupie (...na pewno...),powiedzcie mi z czego zrobić dolot? czy jakiś gotowy patent... Tylko nie rzucajcie pomidorami... Jaka rura najlepsze itp itd. Jak sie powtarzam to sorki... ale nie znalazłem do końca satysfakcjonującej odpowiedzi...
matol669 pisze:Morze to głupie (...na pewno...),powiedzcie mi z czego zrobić dolot? czy jakiś gotowy patent... Tylko nie rzucajcie pomidorami... Jaka rura najlepsze itp itd. Jak sie powtarzam to sorki... ale nie znalazłem do końca satysfakcjonującej odpowiedzi...
Czy to temat o tuningu czy o kupnie GT-ka ? Ogarnijta sie bo beda kasacje/bany itp , czas przedszkola sie skonczyl
Potrzebujesz części do swojego włocha wal z vin-em na priv-a
Nie liczy się bo poniżej 10k to padaka Żartuję oczywiście
Tak na poważnie to nie ma tutaj reguły że jak drogi to dobry, a tani to szrot. Każde auto było pałowane w przeszłości bo do tego zostało stworzone. Pozostaje tylko kwestia jak długo dostawało w tyłek.
Nie liczy się bo poniżej 10k to padaka Żartuję oczywiście
Tak na poważnie to nie ma tutaj reguły że jak drogi to dobry, a tani to szrot. Każde auto było pałowane w przeszłości bo do tego zostało stworzone. Pozostaje tylko kwestia jak długo dostawało w tyłek.
Mylne pojecie . Klient kupuje pgt , nie sprawdza go , paluje , psuje , odpicowuje i spyla = padaka. Klient kupuje pgt , wymienia podstawowe sprawy , sprawdza stan , lekki remont , i wtedy moze sobie smigac ile tam chce ,potem spyla za odpowiednio wyzsza kaske bo wozik przygotowal pod upalanie
Potrzebujesz części do swojego włocha wal z vin-em na priv-a
podoba mi sie to myślenie że jak poniżej 10 to padaka faktem jest natomiast że ciężko jest kupić nie ulepionego gt.mnie sie udało po pięciu oglądanych sztukach
dlatego napisałem czy 9900 sie liczy ...nie cena a stan ogólny ma byc wyznacznikiem czy padaka czy jeszcze troche pojezdzi
dla jednego blacha ma ładnie wygladać a moze wpierd.... sorry pic olej kubłami zresztą temat rzeka szczególnie w RP
pozdroffka