Oprocz tego ze wchodze na forum i jest temat ktory wyglada jak moj a nie jest moim i nie ma zadnej adnotacji kto go zalozyl i w jakim celu to wszystko w porzadasku
P.S.
Moze na przyszlosc fajnie by bylo nadac takim tematom adnotacje porzadkowe ze to z czystego upodobania do pedantycznego utrzymywania forum w przejrzystej szacie i skladzie "mod" tworzony taki post, uniknie to kolejnym zdziwieniom innym tworzacym tematy matrix
kania_ pisze:Oprocz tego ze wchodze na forum i jest temat ktory wyglada jak moj a nie jest moim i nie ma zadnej adnotacji kto go zalozyl i w jakim celu to wszystko w porzadasku
P.S.
Moze na przyszlosc fajnie by bylo nadac takim tematom adnotacje porzadkowe ze to z czystego upodobania do pedantycznego utrzymywania forum w przejrzystej szacie i skladzie "mod" tworzony taki post, uniknie to kolejnym zdziwieniom innym tworzacym tematy matrix
Twoja wypowiedz nie zostala zmieniona - tylko ja przenioslem to osobnego topic`u. Musialem nadac mu jakis tytul to nadalem (jezeli sie nie podoba to moge zmienic). Nie mam pedantycznego skrzywienia do porzadku - dbam poprostu o to by watki byly w miare monotematyczne. Latwiej wtedy znalezc potrzebne informacje (bo podobnie jak na innych forach dyskusyjnych malo kto uzywa opcji "szukaj"...). Jezeli prowadzony przezemnie sposob moderowania komus nie odpowiada to prosze o jawne slowa krytyki (ja tez popelniam bledy). Watek zostal oznaczony.
Jezeli was wqrzam to walcie do admina i wybierzcie innego moda
kania_ pisze:Mops niespinaj sie
Jest dobrze ;p
i niech tak zostanie wszyscy sie ze mna zgodza chyba:P
looooz
btw ten MAHLE w Krotoszynie to jednoczesnie taka wieksza szlifiernia co silniki robia ?? (Moj mechanik gdzies do Krotoszyna wozi bloki i waly to robienia - ciekaw jestem czy to tam)..