kania_ i jego UT (dywagacje o tlokach itd...) [przeniesiony]

turbo, głowica, dolot, układ paliwowy, itp.

Moderatorzy: KYS, ZibiUT

marcin77
Spamer :P
Auto: Uno 1.3T

Post autor: marcin77 »

mops pisze:
kania_ pisze:popierwsze ciekawi mnie kto zalozyl ten temat?

....

Jeszcze ciekaw jestem kto zalozyl ten temat bo nie ja go zalozylem
moderator - to ten co sie stara by watki byly w miare na temat :twisted:

Kogos tym obrazilem ??

a skąąąd :lol: :wink:
lancia dedra 2.0t
Awatar użytkownika
kania_
Zaawansowany użytkownik

Post autor: kania_ »

Oprocz tego ze wchodze na forum i jest temat ktory wyglada jak moj a nie jest moim i nie ma zadnej adnotacji kto go zalozyl i w jakim celu to wszystko w porzadasku :evil:

P.S.
Moze na przyszlosc fajnie by bylo nadac takim tematom adnotacje porzadkowe ze to z czystego upodobania do pedantycznego utrzymywania forum w przejrzystej szacie i skladzie "mod" tworzony taki post, uniknie to kolejnym zdziwieniom innym tworzacym tematy matrix :P
Awatar użytkownika
mops
"Cichociemny"
Kontakt:

Post autor: mops »

kania_ pisze:Oprocz tego ze wchodze na forum i jest temat ktory wyglada jak moj a nie jest moim i nie ma zadnej adnotacji kto go zalozyl i w jakim celu to wszystko w porzadasku :evil:

P.S.
Moze na przyszlosc fajnie by bylo nadac takim tematom adnotacje porzadkowe ze to z czystego upodobania do pedantycznego utrzymywania forum w przejrzystej szacie i skladzie "mod" tworzony taki post, uniknie to kolejnym zdziwieniom innym tworzacym tematy matrix :P
Twoja wypowiedz nie zostala zmieniona - tylko ja przenioslem to osobnego topic`u. Musialem nadac mu jakis tytul to nadalem (jezeli sie nie podoba to moge zmienic). Nie mam pedantycznego skrzywienia do porzadku - dbam poprostu o to by watki byly w miare monotematyczne. Latwiej wtedy znalezc potrzebne informacje (bo podobnie jak na innych forach dyskusyjnych malo kto uzywa opcji "szukaj"...). Jezeli prowadzony przezemnie sposob moderowania komus nie odpowiada to prosze o jawne slowa krytyki (ja tez popelniam bledy). Watek zostal oznaczony.

Jezeli was wqrzam to walcie do admina i wybierzcie innego moda ;-)

EOT
Niemiecki temperament - hiszpańska precyzja ;-)
Awatar użytkownika
kania_
Zaawansowany użytkownik

Post autor: kania_ »

Mops niespinaj sie :P
Jest dobrze ;p
i niech tak zostanie wszyscy sie ze mna zgodza chyba:P
Awatar użytkownika
mops
"Cichociemny"
Kontakt:

Post autor: mops »

kania_ pisze:Mops niespinaj sie :P
Jest dobrze ;p
i niech tak zostanie wszyscy sie ze mna zgodza chyba:P
looooz

btw ten MAHLE w Krotoszynie to jednoczesnie taka wieksza szlifiernia co silniki robia ?? (Moj mechanik gdzies do Krotoszyna wozi bloki i waly to robienia - ciekaw jestem czy to tam)..
Niemiecki temperament - hiszpańska precyzja ;-)
ODPOWIEDZ