Zna może ktoś tego uniaka??
- murcki
- 1.4 turbo i.e.
- Auto: Uno 1.3T
- Kontakt:
Re: Zna może ktoś tego uniaka??
Ciekawą ma pojemnośćLui pisze:http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=58855777

KWK murcki - At Your Side

-
- Spamer :P
- Kontakt:
Taa, ale czytałem że był taki dziwny model, wprawdzie nie o takiej pojemności ale poniżej 1.3...
Dostałem więcej fotek na maila i w dużym rozmiarze, to co na małym zdjęciu z boku wygląda na łate ze szpachli jest dużym refleksem świetlnym, z blacharki do roboty widać że jest dół dzrzwi, progi lekko przyrdzewiałe ale bez dziur, i troszke pruchli na nadkolach(te mam juz w garażowanym od nowosci uniaku z 94)
Jutro jade... wziąść jakieś narzędzia żeby zdjąć np. przewód od turbo - jak to było napisane w "Kupujesz uno turbo ???? - PRZECZYTAJ !!!!!!!!!!!!!!!!!"
Dostałem więcej fotek na maila i w dużym rozmiarze, to co na małym zdjęciu z boku wygląda na łate ze szpachli jest dużym refleksem świetlnym, z blacharki do roboty widać że jest dół dzrzwi, progi lekko przyrdzewiałe ale bez dziur, i troszke pruchli na nadkolach(te mam juz w garażowanym od nowosci uniaku z 94)
Jutro jade... wziąść jakieś narzędzia żeby zdjąć np. przewód od turbo - jak to było napisane w "Kupujesz uno turbo ???? - PRZECZYTAJ !!!!!!!!!!!!!!!!!"

-
- Kontakt:
Ja wezme
Zmniejszyłem troche bo za duże by były, ale i tak wszystko widać:
Jak widać, drzwi, progi, troszke pruchli na tylnym nadkolu,
Druga strona wygląda tak samo

Z przodu prezentuje sie dobrze, zderzak widać naprawiany, a halogeny pewnie ktoś podpieprzył

Silnik brudny, cieknie z pod pokrywy, ciężko mi powiedzieć coś po wyglądzie, może ktoś inny cos powie(czegoś może brakuje?? obudowy paska-tyle widze)

Zmniejszyłem troche bo za duże by były, ale i tak wszystko widać:
Jak widać, drzwi, progi, troszke pruchli na tylnym nadkolu,
Druga strona wygląda tak samo

Z przodu prezentuje sie dobrze, zderzak widać naprawiany, a halogeny pewnie ktoś podpieprzył

Silnik brudny, cieknie z pod pokrywy, ciężko mi powiedzieć coś po wyglądzie, może ktoś inny cos powie(czegoś może brakuje?? obudowy paska-tyle widze)

- ZibiUT
- "FireStarter"
- Miejscowość: Kampinos
- Kontakt:
Ja swojego też mam o poj 1283 ale to dlatego że kombinowali w Niemczech albo u nas i zaniżali pojemność aby nie płacić wiekszego ubezpieczenia.
Silniki były 1299 i 1301
Silniki były 1299 i 1301
http://www.zibisoft.pl - Hamownia podwoziowa - Ożarów Mazowiecki
-

kable WN sztukowane, pokrywa rozrządu pewnie sama się rozleciała (rdzewieje jak trzeba), z korka olej, dół silnika też mokry, czyli jednym słowem klasyczny turbo przed remontem

ps. daj szerszy rzut na komore silnika, czasem czegoś brakuje w osprzęcie
lancia dedra 2.0t
-
- Kontakt:
1000zł dałem
OC do grudnia przegląd do czerwca 2006
lipne oponki, dębice jakieś, ale nowe jeszcze włoski gdzieniegdzie są
Z osprzętu jest chyba wszystko, wentylatorek, IC chłodnica oleju, pokrywa też jest. Płyn leje przez turbo mocno... chodzi cichutko, troszke olejem wali...
Cieknie spod czujnika oleju, co zrobić? No i lewarek lata... Wydech
dziurawy, ale i tak jutro nowy zakładam...
Ide dalej robić, napisze co tam jeszcze
Mamy zwykłego uniaka, tego z bratem robimy na spółkę i jesteśmy przygotowani że i tak będzie duży remoncik przez zime.
Ważne że jest

OC do grudnia przegląd do czerwca 2006
lipne oponki, dębice jakieś, ale nowe jeszcze włoski gdzieniegdzie są
Z osprzętu jest chyba wszystko, wentylatorek, IC chłodnica oleju, pokrywa też jest. Płyn leje przez turbo mocno... chodzi cichutko, troszke olejem wali...
Cieknie spod czujnika oleju, co zrobić? No i lewarek lata... Wydech
dziurawy, ale i tak jutro nowy zakładam...
Ide dalej robić, napisze co tam jeszcze
Mamy zwykłego uniaka, tego z bratem robimy na spółkę i jesteśmy przygotowani że i tak będzie duży remoncik przez zime.
Ważne że jest