Ile jest tulejek prowadzących, jedna czy dwie, nie wiem czy mam szukać czy jej nie było ?
Te dodatkowe śruby do głowicy co to za rozmiar i jaka jakosć. Bo razem ze starymi śrubami mam 4 śruby M8 jakieś 50mm wytrzymałość 8.8, były tam podkładki jakieś? Główne śruby mam nowe ale tych małych nie ma, nowe takie to chyba będą tylko w ASO mieli i znów trzeba by czekać tygodniami
Podepne się pod temat! Raz widziałem że ktoś miał założone szpilki zamiast srób do głowicy, z czego można takie dopasować? i jeszcze ile można splanować maksymalnie głowice w ut? mam dość głeboki wżer około 1mm, co z tym zrobić? i czy jak splanuje czy to coś polepszy osiągi?
tusiu1988 pisze:Podepne się pod temat! Raz widziałem że ktoś miał założone szpilki zamiast srób do głowicy, z czego można takie dopasować? i jeszcze ile można splanować maksymalnie głowice w ut? mam dość głeboki wżer około 1mm, co z tym zrobić? i czy jak splanuje czy to coś polepszy osiągi?
Jeszcze mam pytanie o prowadnice zaworów: na wszystkich ssących nie ma wogóle luzu, ciasno pasują a na wszystkich wydechowych jest delikatny luz. Tak powinno być? Nigdy się temu nie przyjrzałem dokładnie i dlatego pytam.