Mk1 - Mk2
-
- Spamer :P
- Auto: Uno 1.3T
- Kontakt:
są zamienne między wszystkimi budami
co do skrzyni to nie wiem
co do skrzyni to nie wiem

Fiat Grande Uno
www.uno-racing.prv.pl
www.uno-racing.prv.pl
- ZibiUT
- "FireStarter"
- Miejscowość: Kampinos
- Kontakt:
Skrzynia z 1,4 na nie podejdzie reszta jak najbardziej
http://www.zibisoft.pl - Hamownia podwoziowa - Ożarów Mazowiecki
- ZibiUT
- "FireStarter"
- Miejscowość: Kampinos
- Kontakt:
W sumie to musiał bym sprawdzić bo moze podejdzie. Ale nawet jezeli to długo skrzynia nie wytrzyma
http://www.zibisoft.pl - Hamownia podwoziowa - Ożarów Mazowiecki
-
- Spamer :P
- Beliar
- Użytkownik
Re: Mk1 - Mk2
pytam o skrzynie bo w UT jakos szwankuje 3 mocno zgrzyta gdy sie szybko zmienia i 1 czasami
- Luu
- Zaawansowany użytkownik
- Miejscowość: białystok
- Auto: Uno 1.4T
Miałem to samo. Poleciał ci synchronizator 3 biegu. Ja bym na twoim miejscu nie dawał skrzyni z una n/a. Może szybko sie posypać. Skrzynia lekka nie jest, a dwa razy nie będzie ci sie chciało jej zdejmowaćBeliar pisze:pytam o skrzynie bo w UT jakos szwankuje 3 mocno zgrzyta gdy sie szybko zmienia i 1 czasami

Uno Turbo 1.4 mk2
- Beliar
- Użytkownik
duzo jest roboty z wymiana tych synchronizatorów?Luu pisze:Miałem to samo. Poleciał ci synchronizator 3 biegu. Ja bym na twoim miejscu nie dawał skrzyni z una n/a. Może szybko sie posypać. Skrzynia lekka nie jest, a dwa razy nie będzie ci sie chciało jej zdejmowaćBeliar pisze:pytam o skrzynie bo w UT jakos szwankuje 3 mocno zgrzyta gdy sie szybko zmienia i 1 czasami
- Luu
- Zaawansowany użytkownik
- Miejscowość: białystok
- Auto: Uno 1.4T
Nie wiem, wymieniałem całą skrzynię. Jak nie rozbierałeś nigdy albo nie masz do tego warunków to lepiej zostaw i kup drugą. Silnik jak źle złożysz to najwyżej nie odpali albo w razie czego sprzęgłem odetniesz, ale jak skrzynia sie zatnie bo coś nie tak złożyłeś to może być nieciekawie, szczególnie przy wyższych prędkościach. Pomyśl nad tymBeliar pisze:duzo jest roboty z wymiana tych synchronizatorów?Luu pisze:Miałem to samo. Poleciał ci synchronizator 3 biegu. Ja bym na twoim miejscu nie dawał skrzyni z una n/a. Może szybko sie posypać. Skrzynia lekka nie jest, a dwa razy nie będzie ci sie chciało jej zdejmowaćBeliar pisze:pytam o skrzynie bo w UT jakos szwankuje 3 mocno zgrzyta gdy sie szybko zmienia i 1 czasami

Uno Turbo 1.4 mk2