Bardzo ostry wałek. Jest to wałk raczej do sportu. Ciekawe jakie ma wzniosy ale pewnie powyżej 10 mm a to jest dużo. Moze się okazać że na dole nie bedzie mocy.
w sumie to nie wiem bo jeszcze nie jeżdziłem ;] bo w czasie remontu silnik chodził tip top a jak skończyłem z blacharką i można było wyjechać to sie popsuł i nie wchodzi na obroty dopiero gdzieś za 3 tygodnie zawioze go do mechanika co niby ut ma w małym palcu bo u mnie w mieście nikt nie wie niestety co sie stało.
Przed remontem troche jeździłem i była spora turbo dziura i po zmianie biegu chwile trzeba było czekać ale to zapewne przez pokaźną dziurę w dolocie, pozostałość po blowie.
W sumie to nawet nie mam porównania bo innym ut nie jeździłem ;]
U mnie w miescie nei ma do kogo jechac z UT bo jak gdziekolwiek u mechanika o takim wspomne to pytaja co to jest i z czego ten silnik.
Jesli chodzi o ostry walek to u mnie wzgledem serii jest duza roznica.
McBanan pisze:U mnie w miescie nei ma do kogo jechac z UT bo jak gdziekolwiek u mechanika o takim wspomne to pytaja co to jest i z czego ten silnik.
Jesli chodzi o ostry walek to u mnie wzgledem serii jest duza roznica.
ja generalnie też zawsze sam wszystko robie ale to mnie przerosło a po za tym nie mam przyrządów do sprawdzenia elektroniki a wydaje mi sie ze właśnie tam leży problem