Nowy forumowicz

Dyskusje "o wszystkim" i "o niczym" ;-)

Moderatorzy: KYS, ZibiUT

GTurbo
Obserwator

Nowy forumowicz

Post autor: GTurbo »

witam wszystkich miłośników najlepszej czyli włoskiej motoryzacji.
Nie posiadam Uno ale cosik nowszeko. Jestm wielkim milosnikem Fiatów a szczególnie Fiata Punto GT
Z racji tego że nie ma, bynajmniej ja nie moge znalesc takiego Klubu, Forum dla posiadaczy Punto Turbo chciałbym przyłaczyc sie do Was. Wydaje mi sie ze Uno jak i Punto Turbo maja wspólny mianownik-silnik
Chcetnie bede korzystal z waszych rad i doswiadczen a ja sluze swiomi.

Kilka lat mialem Punto GT i po dlugim okresie znow chce zakupic.
Licze na wsza pomoc i doswiadczenie w podniesieniu parametrow ;-)

Pozdrawiam
ziuzio
Spamer :P
Miejscowość: krakooff
Auto: Uno 1.4T

Post autor: ziuzio »

Witamy:).na pewno pomożemy w szukaniu konioff mechanicznych :wink: .
Miałeś Punciaka ze wspomaganiem kiery czy bez wspomagania??Jak miałeś,to czy pompa wspomagania była przykręcana w okolicy głowiczki wałka rozrządu czy w innym miejscu??
GTurbo
Obserwator

Post autor: GTurbo »

Miałem ze wspomaganiem. Wogóle to miałem wersje Full. 2xPP, klima, Abs, Nawet elektryczny szyberdach,dociaganie szyba z alafmem wsio fabryczny model ale co do miejsca popmy wspomagania to mnie zaskoczyles bo myslalem wiem naprawde duzo ale tego nie pamietam ale moge sprawdzic bo jezdzi w moich okolicach i mam kontakt z wlascicelem.Jak oczywiscie to bardzo ważne!
ziuzio
Spamer :P
Miejscowość: krakooff
Auto: Uno 1.4T

Post autor: ziuzio »

Nie jest to olbrzymio ważne, tylko myślałem nad wspomaganiem do mojego UTa i czy podeszłaby do mnie taka pompa(nie wiem czy jest sens tego szukać), bo inaczej to zamontuję jakąkolwiek pompę gdziekolwiek(tyle że byłoby wtedy trochę do roboty,a tak tylko bym przykręcił:) ).
Awatar użytkownika
MadMaR
Swistak
Auto: Uno 1.3T

Post autor: MadMaR »

Witaj :D
ODPOWIEDZ