Witam.
-
- Obserwator
- Auto: Uno 1.3T
Witam.
Witam wszytkich.Jestem nowym użytkownikiem forum.W sumie nie jestem posiadaczem typowego UT tylko malucha.....z silnikiem UT....Właśnie wkladam ten silnik w miejsce starego też o pojemnosci 1300 tyle że bez turbo.Z ciekawości powiem tylko że będzie on polączony ze skrzynią Audi 80.oki...Tak cz tak ...witam wszystkich mając nadzieje ze w razie moich pytań i problemów będę mogł liczyć na waszą pomoc.... 

Ostatnio zmieniony pt lut 04, 2005 9:31 am przez stratos, łącznie zmieniany 1 raz.
- apac
- Aktywny użytkownik
przy wadze maluszka nawet nie chce myslec jak to bedzie zamiatacstratos pisze:yoł!!!!!witka....Yaninnya!!!!w końcu doszło do projektu Stratos Turbo.....bo wielu staraniach i poszukiwaniach i po zejsciu z tego swiata silnika Bryzka doszlo do nowej ery....Stratosa TurboTurbo Rulez....

Bylo UT, jest Bravo GT.
-
- Użytkownik
- Kontakt:
Witam także jestem nowym bywalcem forum, podłączam sie do tyego forum ponieważ też mam malucha z silnikiem podobnym jak w Uno turbo a mianowicie jest to jednostak 1400spi z uno 70ps przerobiona na mpi oraz doładowana przez sprężarkę IHI z uno 1.4t , silnik legitumuje się mocą ok 140ps ciśnienie doładowania dochodzi do 1bara.Jest to BIS silnik jest umieszczony centralnie skrzynia biegów uno.Jeszcze kilka problemów mnie męczy z tym samochodem więc cieszę się, że znalazłem takie forum zapewne jest tu dużo pomocnych dłoni.Pozdrawiam Kaza.
Budowa SWAPÓW i różnych potworów do wyścigów
(www.autogargas.pl)
(www.autogargas.pl)