Widze że na forum zarejestrowanych jest troszke ludzi i większość chyba ma się czym pochwalić.
Nie wiem czy to forum już upada czy nikt nic nie robi przy samochodzie, a może przerzuciliście się na inne forum?? Jak tak to poprosze link
A jak nie to czy moge prosić kogoś żeby stworzył nowy dział o nazwie np. "galeria" , "Nasze furki" albo coś podobnego w którym Każdy tworzy nowy temat i prezentuje swoje autko????
To normalne... czasami pojawia sie duzo postow, innym razem nowych tematow brak. Na pewno zarejestrowanych jest sporo osob nie majacych UTa. Jesli chodzi o auta - wielu nie chce sie chwalic, zyjemy niestety w dziwnym kraju (dla przypomnienia - Polsce) i niestety niekiedy lepiej sie nie chwalic tym co sie ma
Tzn troszke dziwne podejście bo nikt nie każe pisać gdzie parkujesz w centrum Wawy
Zobaczymy co na to reszta userów.
Ja tam jestem za. Tylko za około 2-3 tygodnie bo samochód idzie w kolor żeby jakoś wyglądał.
Chciałem zrobić ankiete ale się nie da
Szukam inspiraci co do UTmk1 mój już stoi od stucznia i nie wiem co zrobic (wsadzenie tego do zastavy moze sie okazać pracochłonne)
I zastanawiam sie czy składac zastave czy odbudowac uno
więc moze jak zpbacze jakie sciekawe pomysły to sie podepne (poszukuje budy z mk1 sama konstrukcja/pognite kielichy wszystkie 4 )
więc jestem na TAK
Pumba_bielsko pisze:ja bym był tez za zrobieniem galerii
Szukam inspiraci co do UTmk1 mój już stoi od stucznia i nie wiem co zrobic (wsadzenie tego do zastavy moze sie okazać pracochłonne)
I zastanawiam sie czy składac zastave czy odbudowac uno
więc moze jak zpbacze jakie sciekawe pomysły to sie podepne (poszukuje budy z mk1 sama konstrukcja/pognite kielichy wszystkie 4 )
więc jestem na TAK
IMO: odbuduj mk1, coraz mniej juz ich jest
Nowy dzial -> wyslijcie petycje do mod`a Niekoniecznie musiala by to byc wylacznie galeria, ale np. "Nasze UTy" - opis modyfikacji/wyniki/wykresy etc (to dla tych, ktorzy nie przejmuja sie wygladem zewnetrzym i jesli chodzi o wyglad, nie maja sie czym pochwalic ) Jestem na TAK
rosssssa pisze:Mam takie pytanie do userów na tym forum
Widze że na forum zarejestrowanych jest troszke ludzi i większość chyba ma się czym pochwalić.
Nie wiem czy to forum już upada czy nikt nic nie robi przy samochodzie, a może przerzuciliście się na inne forum?? Jak tak to poprosze link
A jak nie to czy moge prosić kogoś żeby stworzył nowy dział o nazwie np. "galeria" , "Nasze furki" albo coś podobnego w którym Każdy tworzy nowy temat i prezentuje swoje autko????
zawsze jest to pomysł na rozruszanie naszego forum , dobry pomysł i niezła baza wiedzy dla następnych pokoleń
Jestem jak najbardziej za.
Próbowałem nawet kiedyś rozpocząć podobny wątek z tym, że skupiający się na modyfikacjach, ale po jednej odpowiedzi upadł...
Yannick pisze:Próbowałem nawet kiedyś rozpocząć podobny wątek z tym, że skupiający się na modyfikacjach, ale po jednej odpowiedzi upadł...
hmm a może tworzyć przyklejone tematy na forum ogólnym?
tworzenie nowego działu dla kilku tematów, albo tworzenie kilku działów dla jednego tematu może powodować, że forum stanie się nieczytelne...
KYS pisze:hmm a może tworzyć przyklejone tematy na forum ogólnym?
tworzenie nowego działu dla kilku tematów, albo tworzenie kilku działów dla jednego tematu może powodować, że forum stanie się nieczytelne...
Wydaje mi się że podwieszając w ogólnym to się dopiero może kocioł zrobić. Pomyśl niech będzie 10-15 tematów to praktycznie żeby coś przeczytać musisz przechodzić na drugą strone.
A przy nowym dziale np. Chwale się albo coś innego wszystko jest jasne. Każdy ma swój temat, w któym reszta może komentować jego działanie podpowiadać itp. ale to nie ode mnie zależy jak to zrobicie bo ja to tylko szarą myszką jestem