błąd regulacji składu mieszanki
-
- Obserwator
- Miejscowość: sosnowiec
- Auto: Punto GT
błąd regulacji składu mieszanki
Wywaliło błąd regulacji składu mieszanki.setup to pompa fiat coupe turbo wtryski 325, T25 reszta standart.czy to normalne ze wzgledu na wieksze wtryski czy szukać winowajcy?dolot szczelny po wymianie ic na wiekszy.
-
- Aktywny użytkownik
- Miejscowość: Bydgoszcz
- Auto: Inne
Re: błąd regulacji składu mieszanki
no dobra a czym to zestroiłeś , czy po prostu liczyłeś na to że ecu da sobie rade i przepływka się nie zamknie
bo jeśli niema tam świnki i jest ori przepływka to jej zakres pomiarowy się skończył i klapa
bo jeśli niema tam świnki i jest ori przepływka to jej zakres pomiarowy się skończył i klapa
-
- Obserwator
właśnie na to liczyłem ehh...
-
- Aktywny użytkownik
- Miejscowość: Bydgoszcz
- Auto: Inne
kiedyś rozmawiałem z HZ10 i on mówił że jak zapoda się na taki mniej więcej osprzęcie jak teraz masz przepływkę od vr6 VW to będzie wszystko śmigać jak talala
-
- Obserwator
wywaliło wszystkie błędy na świecie od regulacji składu mieszanki po przepustnice lambde i kilka jakiś dziwnych cyferek bez opisu i jeszcze fajnie strzelał w wydech a na wolnych chodził jak B grupa.Winny pęknięty wąż od serwa... Myśle o przepływomierzu, póki co założyłem z saaba 900 turbo chodzić chodzi wywala jakąś marchew ale jeszcze nie patrzyłem ocb. pzdr, dobranoc
-1224 - lambda probe – lambda tension < 0,09 V or > 1,1 V
-1224 - lambda probe – lambda tension < 0,09 V or > 1,1 V