witam serdecznie
jak w temacie kupiłem wtryski ale są brudne w wlocie paliwa 2 są zupełnie zaklejone brązowa pacią , co z tym zrobić bo mam dostęp do myjki ultradzwiekowej
może by tak zrobić generator impulsów imitujący pracę silnika z np 10ms wytryskiem i częstotliwością około 4 - 5 tysi obr i wpakować je do myjki
i 2 pytanie czy sie da kupić te plastik na koniec wtryskiwacza które osłaniają jego wylot w kolektor ???
kupiłem wtryski pgt i są brudne w wlocie paliwka co z tym ?
-
- Aktywny użytkownik
- Miejscowość: Bydgoszcz
- Auto: Inne
Re: kupiłem wtryski pgt i są brudne w wlocie paliwka co z ty
dałem do czyszczenie do firmy werner w bydgoszczy
koszt 61 zł i tak leżą 24 godziny w preparatach zmiękczających bardzo toksycznych dla człowiek i potem 6 godzin w ultradźwiękach podłączonych do generatora w specjalnych płynach w wysokiej temperaturze ułatwiających odbijanie cząsteczek brudu i nagaru
do tego dostane zamontowane nowe filtrk koszuki wtryskiwaczy + uszczelniacze i osłony wtrysku
facet ma doktorat z dziedziny wtryskiwaczy i do tej pory nie maił żadnych zwrotów
zobaczymy co będzie
koszt 61 zł i tak leżą 24 godziny w preparatach zmiękczających bardzo toksycznych dla człowiek i potem 6 godzin w ultradźwiękach podłączonych do generatora w specjalnych płynach w wysokiej temperaturze ułatwiających odbijanie cząsteczek brudu i nagaru
do tego dostane zamontowane nowe filtrk koszuki wtryskiwaczy + uszczelniacze i osłony wtrysku
facet ma doktorat z dziedziny wtryskiwaczy i do tej pory nie maił żadnych zwrotów
zobaczymy co będzie