-ritmo
-127
-zastavy 1100p ????
hmmm co jeszcze? A może jakieś RWD

panda mk1 ??
Zrob ladnie to mk1, coraz mniej tego jezdzi po drogach, to wg mnie najlepsze wyjscieLui pisze:... chiałbym sie zapytać do jakich samochodów można by włożyc silnik 1.3 T z uniacza?? Tak czy tak czeka remont budy no i można by też wymienić ją całkowicie.
niech nie robi MK1 bo ja robieapac pisze:Zrob ladnie to mk1, coraz mniej tego jezdzi po drogach, to wg mnie najlepsze wyjscieLui pisze:... chiałbym sie zapytać do jakich samochodów można by włożyc silnik 1.3 T z uniacza?? Tak czy tak czeka remont budy no i można by też wymienić ją całkowicie.Ostatnio nawet bardziej mi sie podoba mk1 niz mk2
w x1/9 nie było seryjnie 1.3t, robili mody wsadzając 1.3t z uniakaLui pisze:Aaa zastava 750 albo fiat 500 co lepsza to by był wymiatacz![]()
A x 1/9 też myślałem w końcu były tam silniki 1.3T(czy inne ale T) tylko że ceny x 1/9 w polsce są wyskoie ale na zachodzie widziałem nawet nie drogo.
Lui pisze:Hmm ale coś chyba był kiedyś taki homologowany do wyścigów, jakiś specjalny... albo coś mi sie powaliło...