Jaki sprzęt? Z tego sprzet to był za czasów chemista...
Jak byś go zobaczył na żywo,to byś się przestraszył.
Jak dla mnie obraz nędzy i rozpaczy.Ciągle się zastanawiam jak mozna doprowadzić auto do takiego stanu.Szkoda,że wtedy fot nie zrobiłem z reszta po co?Obiektyw takiego napięcia by nie wytrzymał
P.S
Mrowczan jak będziesz wstawial fotki,to na początku napisz"Dla forumowiczów o stalowych nerwach"
Tschoob pisze:ze tak sie zapytam : skoro to nie twoje autoto czemu je oceniasz az tak krytycznie ?
Kolega wciaz nie moze sie pogodzic z tym, ze to ja, a nie on jest teraz posiadaczem tego auta:) Zdjecia wrzuce, jak sie poprawi troche pogoda, pozdrawiam:D
Tschoob pisze:ze tak sie zapytam : skoro to nie twoje autoto czemu je oceniasz az tak krytycznie ?
Już mówie czemu tak krytycznie oceniam:
Doskonale pamiętam te auto jak posiadał je chemist.Auto wtedy było niemal idealnie zadbane.
-Raz je oglądałem,bo byłem chętny,żeby je kupić.
-Potem 3x lub 4x widywałem na Wilanowskiej.
W obecnej chwili, zdjęcia nie odzwierciedlają aktualnego stanu auta(KIBEL).W Częstochowie je widziałem raz(w zeszłym roku chciałem je kupić).Podczas oględzin konsultowalem się z kolegą 2rotor-(em)
Kolega wciaz nie moze sie pogodzic z tym, ze to ja, a nie on jest teraz posiadaczem tego auta:) Zdjecia wrzuce, jak sie poprawi troche pogoda, pozdrawiam:D
Szczerze?
Teraz w takim stanie do którego Ty go doprowadziłeś nie chciał bym go nawet za DARMO.
Nie wyglądam na kogoś kto skupuje złom
Szczerze?
Teraz w takim stanie do którego Ty go doprowadziłeś nie chciał bym go nawet za DARMO.
chyba naprawde mrowczan Ci podkupil sztuke heheh boli
Szczerze?
Grzegorz1987 pisze:
Szczerze?
nie pisz takich rzeczy bo się ośmieszasz z całym szacunkiem
Tyle ,ze to forum ma chyba zrzeszac ludzi posiadajacych badz tez milosnikow turbo lotow....i nie wiem jakie by autko bylo...nie chodzi tu o wylewanie takich wypocin , ze bylo takie jest takie...kazdy robi z autem co chce mozna ozeniac wyglad, mody, ale nie wypisywac takich farmazonow....to chyba nie ten poziom
Już mówie czemu tak krytycznie oceniam:
Doskonale pamiętam te auto jak posiadał je chemist.Auto wtedy było niemal idealnie zadbane.
-Raz je oglądałem,bo byłem chętny,żeby je kupić.
-Potem 3x lub 4x widywałem na Wilanowskiej.
W obecnej chwili, zdjęcia nie odzwierciedlają aktualnego stanu auta(KIBEL).W Częstochowie je widziałem raz(w zeszłym roku chciałem je kupić).Podczas oględzin konsultowalem się z kolegą 2rotor-(em)
znam chemista i pamietam to autko dokladnie jak wygladalo...pamietam jak nie przekraczal 2,5 tysi po remoncie silnika...a to ze kolega teraz wg ciebie nie dba o auto to jego sprawa...jak ja bede chcial to bede wozil sobie wielka kupe jakiegos gawrona na przedniej szybie i ze tak powiem c**j ci do tego bo to moje auto tak wiec nie wprowadzaj niezdrowej atmosfery i zakoncz ta dyskusje
EOT i peace
Uno 1.3 Turbo seria na miasto
Uno 1.4 16V - rally car