Fiat Uno Turbo 1301 Turbo@150HP 216Nm - zdedchło
Fiat Uno Turbo 1583 Turbo@???HP ???Nm - w trakcie
Lancia Dedra Integrale 2.0 DOHC 8v 4x4 Turbo - sprzedana
Fiat Uno 1372 narazie bez turbo - śmigam
powiedz koledze ze mu obrotek przeklamuje...mam clipa i 1-ka jest odciecie przy 75,na 2-ce jest odciecie przy 110 3-ka kreci sie troche powyzej 130...jest baaaardzo wysoko,dlatego pomimo raptem 3 km roznicy z 999cm2 FIRE objezdza go na 400 o 3-4 dlugosci ale moze to latwo sprawdzic stojac na luzie i niech depnie na maxa a nie na biedu zeby sie napedzal ...
Uno 1.3 Turbo seria na miasto
Uno 1.4 16V - rally car
Jak deptal na luzie to obrotek sie skonczyl i poszlo sporo sporo dalej az sie balismy ze silnik sie rozleci bo juz tak strasznie wył a odciecia nie było . A obrotek raczej dobrze dziala bo w moim ut pokazywal ok.
generalnie napewno ma odcinke moze poprostu troche wyzej...moze akurat ten co programowal kompa byl na haju albo pijany odciecie musi byc bo jest komputer...
Uno 1.4 16V - rally car
No clip clip na bank tak sam silnik . Ale 75 nie chce jechac na 1 przy 60 juz predkosciomierz staje. Ale jak na wolnych daje po gazie to dochodzi tam do jakis obrotow i staje ale nie brzmi to jak odciecie tylko poprostu przestaje sie wiecej krecic i tyle.
a zapytaj sie kolegi czy dobrze podpial obrotek...clip ma dwie cewki i trzeba pod obydwie podpiac bo wtedy pokazuje 2 razy za duzo obrotów nie mam fotki ale podpiete mam tak ze kabelek doprowadzajacy sygnal do obrotka jest okrecony wokol obu cewek ( POPROSTU OKRECONY , NIE WPIETY ) i sam zbiera impuls to z jednej to z drugiej bo z jednej to 2 razy za duzo obrotów pokazuje...
Uno 1.4 16V - rally car
Jak obwiniete wokul cewek??? Ja widzialem tylko wokul kabli do swiec.
Ale ten obrotek co on ma chyba tak nie chcial dzialac. Wogule nie reagowal na owiniecie wokul kabla od swiecy.
no to nie wiem , ja montowalem tak u siebie i jeszcze u dwoch kolegow i tylko w ten sposob dzialal prawidlowo...pierwszy obrotek podpinal mi zibi z kolega u niego na podworku i do jednekj cewki nie dzialalo...
Uno 1.4 16V - rally car
Ja swoim starym silniczku 903ccm of course GAŹNIK paliwożerca który miałem w mk1 bujałem na 2 biegu przy skrzyni 4 do 95km/h ale to już rzeźnia istna nie wiem ile obrotów się wkręcało