czy wszyscy śpią

Dyskusje "o wszystkim" i "o niczym" ;-)

Moderatorzy: KYS, ZibiUT

marcin77
Spamer :P
Auto: Uno 1.3T

czy wszyscy śpią

Post autor: marcin77 »

bo takie pustki na forum, zero spamu o jakiegokolwiek ruchu :evil:
lancia dedra 2.0t
ziuzio
Miejscowość: krakooff
Auto: Uno 1.4T

Post autor: ziuzio »

Śpią, pracują, wegetują w szkole-możliwe, ale zapewne dłubia przy UTach :twisted: i mozolnie wydłubują kolejne km żeby zadziwić kolejne dresowozy na światłach :wink:
Awatar użytkownika
ziolko
Obserwator

Post autor: ziolko »

Oj dłubią dłubia i wydłubać nie mogą. Jak zobaczyłem dzisiaj jak wygląda wiązka kabli nad skrzynką bezp. to odechciało mi się jej przekładać :lol:
Ale prace trwają..
ZIOLKO
marcin77

ziuzio pisze:Śpią, pracują, wegetują w szkole-możliwe, ale zapewne dłubia przy UTach :twisted: i mozolnie wydłubują kolejne km żeby zadziwić kolejne dresowozy na światłach :wink:
niektórym nie chce się :roll: :wink: (czyli ja), zbieram materiały :twisted: , czekają na lepsząpogode 8)
lancia dedra 2.0t
marcin77

ziolko pisze:Oj dłubią dłubia i wydłubać nie mogą. Jak zobaczyłem dzisiaj jak wygląda wiązka kabli nad skrzynką bezp. to odechciało mi się jej przekładać :lol:
Ale prace trwają..
ja narazie nie zaglądam tam, tylko przyuważyłem w tamtych okolicach dużo taśmy izolacyjnej :lol:
lancia dedra 2.0t
Awatar użytkownika
mops
"Cichociemny"
Kontakt:

Post autor: mops »

ziuzio pisze:Śpią, pracują, wegetują w szkole-możliwe, ale zapewne dłubia przy UTach :twisted: i mozolnie wydłubują kolejne km żeby zadziwić kolejne dresowozy na światłach :wink:
a co ??? ktos mnie widzial jak wzialem ta bejke na A4 ?? 3 lysych osiwialo jak ich "3" wymiekla spod swiatel i nie mogla dojsc FIATA UNO 8) Heh - jednak to moje pudelko toczy sie dosyc zwawo :shock:
Niemiecki temperament - hiszpańska precyzja ;-)
marcin77

mops pisze:
a co ??? ktos mnie widzial jak wzialem ta bejke na A4 ?? 3 lysych osiwialo jak ich "3" wymiekla spod swiatel i nie mogla dojsc FIATA UNO 8) Heh - jednak to moje pudelko toczy sie dosyc zwawo :shock:
buehehe zbieg okoliczności :wink:

ps. dmuchałem w dump valve i raczej jest ok, można wdmuchać powietrze w tą rure ale płuca ledwo zipią :lol:
lancia dedra 2.0t
ODPOWIEDZ