Witam. Jakie ET powinny miec seryjne felgi w uno turbo mk2 ??
Mam mozliwosc zakupu 15 calówek z et 35 (7jx15h2) i oponami 195/45 i mysle czy to wejdzie bez dystansow i nie bedzie obcierac ?
Alufelgi
-
- Obserwator
- Auto: Uno 1.3T
- Kontakt:
Alufelgi
WWW.POWER-TUNING.PL
FERODO, BREMBO, GARRETT, HAMULCE SPORTOWE EBC, OLEJE MOTUL, FILTRY K&N, i wiele wiele innych najtaniej w POLSCE !! Znajdz taniej zwrocimy ci różnice !!
FERODO, BREMBO, GARRETT, HAMULCE SPORTOWE EBC, OLEJE MOTUL, FILTRY K&N, i wiele wiele innych najtaniej w POLSCE !! Znajdz taniej zwrocimy ci różnice !!
- ZibiUT
- "FireStarter"
- Miejscowość: Kampinos
- Kontakt:
Prawdopodobnie bedzie obcierać tzn ja mam dokładnie takie jak podałes felgi i opony i obcieraja
http://www.zibisoft.pl - Hamownia podwoziowa - Ożarów Mazowiecki
-
- Obserwator
- Kontakt:
No dobra mam problem ze auto ma trakcje na 4 biiegu dopiero na 13stkach musze sie szybko zorganizowac i dac wieksze szersze kapcie.
Co kupic jakie fele i szerokosc opon polecacie zeby to sie zmiecilo bez wiekszych problemow
Co kupic jakie fele i szerokosc opon polecacie zeby to sie zmiecilo bez wiekszych problemow
WWW.POWER-TUNING.PL
ja mam 195/50/15 et35 i obcieraj mi o zewnetrzna czesc nadkola, nie cały czas dopiero jak ktos siadzie na tyl, albo jakas konkretna nierownosc nawierzchni. Takze et 25 czyli jeszcze bardziej beda wystawac poza samochod, takze wydaje mi sie beda trzec.
Fiat Uno Turbo 1301 Turbo@150HP 216Nm - zdedchło
Fiat Uno Turbo 1583 Turbo@???HP ???Nm - w trakcie
Lancia Dedra Integrale 2.0 DOHC 8v 4x4 Turbo - sprzedana
Fiat Uno 1372 narazie bez turbo
- śmigam
Fiat Uno Turbo 1583 Turbo@???HP ???Nm - w trakcie
Lancia Dedra Integrale 2.0 DOHC 8v 4x4 Turbo - sprzedana
Fiat Uno 1372 narazie bez turbo