ODCHUDZANIE UNO TURBO
-
- Użytkownik
- Auto: Uno 1.3T
ODCHUDZANIE UNO TURBO
No bo jak wszyscy wiedza najtansze konie to kg zbedne w aucie ,zastanawiam sie czy mozna zalozyc tylne sybszy np z pleksy,no i np maske z czego zrobi aby byla lzejsza oczywiscie pozniej na zapinkach lub co czym jeszce mozna odchudzic uniaka i czy mozna bo montazu tych elementow smigac normalnie po ulicach ma ktos z was takie rzeczy porobione???
-
- Spamer :P
ja mam szyby tylne z pleksy ogólnie odradzam lepiej od razu kupic poliwęglan
klape tylna zrobiłem z żywicy na przednie drzwi zabrakło mocy przerobowych . a najwazniejsze to co zauwazyłem przy przyspieszaniu to lekkie felgi to naprawde da sie odczuć i to mocno
a no klatka juz czeka na moce przerobowe niestety nie jest lekka 

-
hm klapa u mnie była metalowa i ważyła w kpl coś koło 20kg a moja waży ok 6kg fotek brak ale jak nie zapomne to jutro wstawie co do poli to musisz szukać np http://company.yellowpages.pl/Polska/sw ... index.html tej firmy to jest ogólnopolska firma więc może znajdziesz gdzieś w pobliżu
i jeszcze raz uczulam zapomnij o pleksie
ceny jak dobrze pamiętam nie wiele wieksze a jakość 100 x lepsza

-
- Kontakt:
możesz kupić szkło akrylowe (do użytku zewnętrznego w przeciwieństwie do plexi i droższe) w obi/castorama
Fiat Grande Uno
www.uno-racing.prv.pl
www.uno-racing.prv.pl
- yankee
- Obserwator
Tylko poliwęglan, o plexi zapomnij nie tylko ze względu na jakość ale i na bezpieczeństwo, co do maski przedniej i klapy to z laminatu i z tym jeszcze można śmigać ale wiadomo panowie niebiescy są różni i mogą się o zapinki przyczepić że to wystaje jest groźne bla bla bla, zależy czy auto na codzien czy nie jak nie to pole do popisu jest spore 

I T C