ODCHUDZANIE UNO TURBO

pozostałe tematy nie związane z istniejącymi działami.

Moderatorzy: KYS, ZibiUT

Artur
Użytkownik
Auto: Uno 1.3T

ODCHUDZANIE UNO TURBO

Post autor: Artur »

No bo jak wszyscy wiedza najtansze konie to kg zbedne w aucie ,zastanawiam sie czy mozna zalozyc tylne sybszy np z pleksy,no i np maske z czego zrobi aby byla lzejsza oczywiscie pozniej na zapinkach lub co czym jeszce mozna odchudzic uniaka i czy mozna bo montazu tych elementow smigac normalnie po ulicach ma ktos z was takie rzeczy porobione???
Obrazek
PUNTO HGT
hz10
Spamer :P

Post autor: hz10 »

ja mam szyby tylne z pleksy ogólnie odradzam lepiej od razu kupic poliwęglan :wink: klape tylna zrobiłem z żywicy na przednie drzwi zabrakło mocy przerobowych . a najwazniejsze to co zauwazyłem przy przyspieszaniu to lekkie felgi to naprawde da sie odczuć i to mocno :wink: a no klatka juz czeka na moce przerobowe niestety nie jest lekka :cry:
Artur
Użytkownik

Post autor: Artur »

a ten poliweglan gdzie mozna kupic bardzo droga rzecz??klapa tyl jest plastikowa to chyba juz lekka mozesz wrzucic foty jak to wyglada u ciebie??bede wdzieczny
Obrazek
PUNTO HGT
hz10

Post autor: hz10 »

hm klapa u mnie była metalowa i ważyła w kpl coś koło 20kg a moja waży ok 6kg fotek brak ale jak nie zapomne to jutro wstawie co do poli to musisz szukać np http://company.yellowpages.pl/Polska/sw ... index.html tej firmy to jest ogólnopolska firma więc może znajdziesz gdzieś w pobliżu :wink: i jeszcze raz uczulam zapomnij o pleksie :!: ceny jak dobrze pamiętam nie wiele wieksze a jakość 100 x lepsza
Lui
Kontakt:

Post autor: Lui »

możesz kupić szkło akrylowe (do użytku zewnętrznego w przeciwieństwie do plexi i droższe) w obi/castorama
Fiat Grande Uno
www.uno-racing.prv.pl
Awatar użytkownika
yankee
Obserwator

Post autor: yankee »

Tylko poliwęglan, o plexi zapomnij nie tylko ze względu na jakość ale i na bezpieczeństwo, co do maski przedniej i klapy to z laminatu i z tym jeszcze można śmigać ale wiadomo panowie niebiescy są różni i mogą się o zapinki przyczepić że to wystaje jest groźne bla bla bla, zależy czy auto na codzien czy nie jak nie to pole do popisu jest spore :)
I T C
Lui
Kontakt:

Post autor: Lui »

sa plaskie zapinki 8)
Fiat Grande Uno
www.uno-racing.prv.pl
Awatar użytkownika
yankee
Obserwator

Post autor: yankee »

no tak wszystko zależy od grubości portfela ;)
I T C
ODPOWIEDZ