Hmm Ciekawe. W UT przy mikropleksie też jest taka złączka diagnostyczna. Czy ktoś sprawdzał jak ona dziąła i czy działa czy jest tylko kawałkiem zbednego kabla???
Killer pisze:Jak dla mnie to tez bardzo ciekawe... jak ktos przetestuje, to dac konieeecznie znac
Jak by co to moge sprzedać specjalistyczne narzędzie diagniostyczne przydatne bardzo w tym procesie, mianowicie zwykły widelec trzy ząbkowy lub skobelek hehe
Killer pisze:Jak dla mnie to tez bardzo ciekawe... jak ktos przetestuje, to dac konieeecznie znac
Jak by co to moge sprzedać specjalistyczne narzędzie diagniostyczne przydatne bardzo w tym procesie, mianowicie zwykły widelec trzy ząbkowy lub skobelek hehe
pozdrawiam
Biore wszystko
Uno 1.4 Racing +162KM.... SPRZEDANY
Lancia Delta HF Turbo +216KM
VW Golf Cabrio 1.8 GTi 126KM
Audi A8 4.2 5v S-line 310KM
VW Passat GT 16V 136KM na sprzedaz !!!
CC Sporting 1.1 61KM SPRZEDANY
pozdrawiam
Biore wszystko
sprzedane hehehe
Trzeba sie jakoś spotkać Na razie nasz 2 GT stoją, także jak bedziesz w okolicach Zaspy to daj znac
pozdrawiam
zaraz zaraz
co Ty tak szybko sprzedajesz narzedzia opatentowane u nas w garagu??