mapa
-
- Spamer :P
- Auto: Uno 1.3T
1 bar i sportowy walek powinny ci dac okolo 150 KM, tyle mozna powiedziec ogolnie. Wszystko zalezy od stanu silnika, wystrojenia itd.
I pamietaj ze sama turbina niewiele ci pomoze chyba ze bedziesz ladowal 1.5 bara albo wiecej, wiec nie pytaj ile bedziesz mial mocy na danej turbinie tylko ile twoj silnik jest w stanie przyjac z tej turbiny powietrza
I pamietaj ze sama turbina niewiele ci pomoze chyba ze bedziesz ladowal 1.5 bara albo wiecej, wiec nie pytaj ile bedziesz mial mocy na danej turbinie tylko ile twoj silnik jest w stanie przyjac z tej turbiny powietrza
- DeviL
- Punto2 killer
- Miejscowość: Kraków
- Auto: Inne
napisalem to samo na poprzedniej stronieturbomaniak pisze:1 bar i sportowy walek powinny ci dac okolo 150 KM, tyle mozna powiedziec ogolnie. Wszystko zalezy od stanu silnika, wystrojenia itd.

Potrzebujesz części do swojego włocha wal z vin-em na priv-a 

-
- Miejscowość: krakooff
- Auto: Uno 1.4T
Już ktoś wspominał, ale pewnie przeoczyłeś http://www.turbobygarrett.com/turbobyga ... ch101.htmlciemol pisze:ja od jakiegos czasu pytam jak odczytywac moc z mapy, wszyscy wiedza ale nikt nie pisze
-
-
- Aktywny użytkownik
po dłuzszej przerwie wracam do zabawy, i powiedzcie mi czy to dla tych parametrow tak jakjest policzone dmuchnie 180km? bo mi wychodzi ze tak
zapas niby jest na wiecej ale bedzie coraz bardziej za mape wychodzic z lewej strony przy wyzszym cisnieniu, jakies to ma znaczenie? bo surge point jak sie podliczy i linie pociagnie to nigdy go nie przekroczy
zapas niby jest na wiecej ale bedzie coraz bardziej za mape wychodzic z lewej strony przy wyzszym cisnieniu, jakies to ma znaczenie? bo surge point jak sie podliczy i linie pociagnie to nigdy go nie przekroczy