Szpera
Znajomy upalal namietnie coupe 16vt, moze nawet znasz, takie biale z smt z pxs
i do momentu sprzedazy nic sie nie dzialo z visco, zawsze ciagnelo/mielilo ladnie obom kolami, a naprawde dostawal ten samochod niezle, wiec powinno to jakos dzialac. Warto tez zauwazyc ze skrzynia z visco do qp to kilkaset zl, a nie 4tysiace i wiecej.
hz10 nie wiem co chcesz jeszcze wnioskowac, w niedziele moge jeszcze zobaczyc w fiatowskiej serwisowce do skrzyn, czy nie ma wymiarow pasowan itd.

hz10 nie wiem co chcesz jeszcze wnioskowac, w niedziele moge jeszcze zobaczyc w fiatowskiej serwisowce do skrzyn, czy nie ma wymiarow pasowan itd.
Ja nie mowie, ze jest zle, bo naprawde ciekawy wynalazek, tylko jarajac jednego lacza dlugo sie tym nie pojezdzi. A ut z duza moca zapewne na ulicy (jeszcze polskiej lol) jarac moze. Ciezszy znacznie FC juz ma mniejsze szanse na takie fanaberie. No ale za 400zl to mozna co miesiac zmieniac taka skrzynie:)
-
- Spamer :P
- Auto: Uno 1.3T
właśnie o to mi chodzitomeQ pisze:

- DeviL
- Punto2 killer
- Miejscowość: Kraków
- Auto: Inne
Woz 50kg worek ziemniakow na siedzeniu pasazera to moze pomozehz10 pisze:właśnie o to mi chodzitomeQ pisze:
hz10 nie wiem co chcesz jeszcze wnioskowac, w niedziele moge jeszcze zobaczyc w fiatowskiej serwisowce do skrzyn, czy nie ma wymiarow pasowan itd.żeby to zaadoptować przydały by sie jakieś wymiary lub rysunek samego połączenia
wkońcu od czegoś tżeba zacząć
odbiegając od tematu to wy też tak macie że przy zrywie w większości kręci sie prawe koło
![]()

Potrzebujesz części do swojego włocha wal z vin-em na priv-a 

-
- Spamer :P
- Auto: Uno 1.3T
taki problem to nie problem bynajmniej dla mniekania_ pisze:nie podpasuje dlatego ze ta konstrukcjia nie jest szpera zmontowana miedzy satelitami jak wiekszosc a jest wyprowadzona na strone poloski wiec nie problemem jest lozyskowanie do obudowy a srednica otowru i uszczelnienie od strony silnika