czy można dorobić przewody hamulcowe??
-
- Spamer :P
- Auto: Uno 1.3T
- Kontakt:
czy można dorobić przewody hamulcowe??
jak w temacie
chodzi o przewody elastyczne, można kupić takie końcówki do zakucia?? bo sam przewód teflonowy w oplocie firmy goodridge jest dość tani ok 70zł za metr, najdroższe są końcówki bo ok 60zł za jedną, czy można na takim przewodzie zakuć normalne końcówki??
chodzi o przewody elastyczne, można kupić takie końcówki do zakucia?? bo sam przewód teflonowy w oplocie firmy goodridge jest dość tani ok 70zł za metr, najdroższe są końcówki bo ok 60zł za jedną, czy można na takim przewodzie zakuć normalne końcówki??
Fiat Grande Uno
www.uno-racing.prv.pl
www.uno-racing.prv.pl
- Pumba_bielsko
- Aktywny użytkownik
- Kontakt:
jest taka firma jak tubes polska [ http://www.tubes.com.pl/index.php/przemyslowe.html ]ja zamawiałem u nich przewody za końcówke płaciłem 20 zł od sztuki i zakuwają a za przewód cos około 80 zł ten przedni(ceny orientacyjne bo jeszcze niemam tgo w rece bo nie maja zrobionych końcówek a mieri dzwonic do mnie
gośc mi obliczył ze przewód przedni dł 60 cm na gotowo wyjdzie 120 zł czyli: przewód teflonowy w stalowym oplocie+2 końcówki +zakucie chyba nie tak drogo jak cesz to ci zamówie a potem wysle chyba ze do gliwic przylecisz??

gośc mi obliczył ze przewód przedni dł 60 cm na gotowo wyjdzie 120 zł czyli: przewód teflonowy w stalowym oplocie+2 końcówki +zakucie chyba nie tak drogo jak cesz to ci zamówie a potem wysle chyba ze do gliwic przylecisz??
-
- Kontakt:
popytam sie jeszcze jutro w mieście
przewód coś drogi
za sam przewód goodridge na jedną strone wyjdzie 30zł (po cenach z angli, a w PL widziałem że jest nawet taniej)
a końcówki to cena OK w porównaniu do goodridge
w takim wypadku wyszło by 70zł za przewód
jak wyszło by więcej to juz lepiej kupić komplet goodridge
po 120zł za przewód to nie jest tanio, 60zł więcej i masz 5 kompletnych przewodów goodridge

przewód coś drogi
za sam przewód goodridge na jedną strone wyjdzie 30zł (po cenach z angli, a w PL widziałem że jest nawet taniej)
a końcówki to cena OK w porównaniu do goodridge

jak wyszło by więcej to juz lepiej kupić komplet goodridge

po 120zł za przewód to nie jest tanio, 60zł więcej i masz 5 kompletnych przewodów goodridge
Fiat Grande Uno
www.uno-racing.prv.pl
www.uno-racing.prv.pl
-
taki mały OT, normalnie instalacje alarmową i kamery instalowała nasza firma w oddziale białostockim tej firmyPumba_bielsko pisze:jest taka firma jak tubes polska [ http://www.tubes.com.pl/index.php/przemyslowe.html ]ja zamawiałem u nich przewody za końcówke płaciłem 20 zł od sztuki i zakuwają a za przewód cos około 80 zł ten przedni(ceny orientacyjne bo jeszcze niemam tgo w rece bo nie maja zrobionych końcówek a mieri dzwonic do mnie![]()

lancia dedra 2.0t
-
- Aktywny użytkownik
- Miejscowość: Gdansk
hehe powiedz gdzie to ja chetnie to punto kupie caly kplLui pisze:popytam sie jeszcze jutro w mieście![]()
przewód coś drogi
a końcówki to cena OK w porównaniu do goodridge![]()
jak wyszło by więcej to juz lepiej kupić komplet goodridge![]()
Punto GT 2.0 8VT
-
- Kontakt:
wychodzi 285zł + wysyłka
http://cgi.ebay.co.uk/Fiat-Uno-Turbo-Go ... dZViewItem
a teraz to mógłbym wysłać to do UK i po świętach odebrać osobiście
a w opolu w sklepie też coś koło 300zł mówili
http://cgi.ebay.co.uk/Fiat-Uno-Turbo-Go ... dZViewItem
a teraz to mógłbym wysłać to do UK i po świętach odebrać osobiście

a w opolu w sklepie też coś koło 300zł mówili
Fiat Grande Uno
www.uno-racing.prv.pl
www.uno-racing.prv.pl
-
- Obserwator
Re: czy można dorobić przewody hamulcowe??
czytajac ten temat rozumiem ze te gumowe wezyki od hamulcow sa niesamowicie drogie i np nie beda pasowaly te od uniaka 1,4 bez trurbaLui pisze:jak w temacie
uno 1,4 ale jeszcze nie turbo 

- ZibiUT
- "FireStarter"
- Miejscowość: Kampinos
- Kontakt:
Nie, źle zrozumiałeś temat.
Mozna do samochodów zakładac przewody w stalowym oplocie co poprawia hamulce bo przewody przy ciśnieciu nie puchną aż tak.
Te od 1,4 ale tylko przód pasują do UT choć są troszkę przy krótkie.
Tył w UT to całkiem inna konstrukcja niż w zwykłych uno.
Mozna do samochodów zakładac przewody w stalowym oplocie co poprawia hamulce bo przewody przy ciśnieciu nie puchną aż tak.
Te od 1,4 ale tylko przód pasują do UT choć są troszkę przy krótkie.
Tył w UT to całkiem inna konstrukcja niż w zwykłych uno.
http://www.zibisoft.pl - Hamownia podwoziowa - Ożarów Mazowiecki
-
- Kontakt:
to chyba ktoś coś przerabiał albo pomyliłeś przewody z pancerzami do linek
napisz jak tam zawiasik się będzie spisywał bo chyba coś zakupiłeś

napisz jak tam zawiasik się będzie spisywał bo chyba coś zakupiłeś

Fiat Grande Uno
www.uno-racing.prv.pl
www.uno-racing.prv.pl