UT 1.4 -92r - cisn oleju
- DeviL
- Punto2 killer
- Miejscowość: Kraków
- Auto: Inne
UT 1.4 -92r - cisn oleju
Orientuje sie ktos jakie cisn oleju ow wozik powinien miec przy 6tys obr ? Kolega sie zastanawia nad kupnem takiego auta , ale na fotkach cisn troche dziwne jest
Potrzebujesz części do swojego włocha wal z vin-em na priv-a 

- ZibiUT
- "FireStarter"
- Miejscowość: Kampinos
- Auto: Uno 1.3T
- Kontakt:
Wszystko zalezy od jakości czujnika. Nowy i sprawny pewnie by pokazał okoo 5 b ale stary moze tak pokazywać. Moze być również tak ze jest to czujnik od poloneza i dlatego tak pokazuje.
Ja sprawdzałem na mechanicznym i powyżej 4000 obr było około 5 bar a wg takiego z poldolota było 3 max.
Ja sprawdzałem na mechanicznym i powyżej 4000 obr było około 5 bar a wg takiego z poldolota było 3 max.
http://www.zibisoft.pl - Hamownia podwoziowa - Ożarów Mazowiecki
- DeviL
- Punto2 killer
http://www.allegro.pl/item142540526_fia ... x_evo.html nad tym czyms sie kolega zastanawia , doradzcie , ja sie sugerowalem wskazaniami licznika 

-
- Aktywny użytkownik
- Kontakt:
Jaki tytuł aukcji
.Zastanawiająca oferta jak dla mnie. Ktoś wymienił w aucie praktycznie co się dało, a potem sprzedaje po niespełna roku. W dodatku pasjonat uno turbo, którego nie ma na forum (raczej). No i kto jeżdząc UT ma pełny bak?? 
Osobiście jakbym miał brać uno za taką kasę szukałbym Punto GT.
Tak poza tym wygląda dobrze. Warto byłoby dokładnie obejrzeć na żywca i zweryfikować treść opisu.

Osobiście jakbym miał brać uno za taką kasę szukałbym Punto GT.
Tak poza tym wygląda dobrze. Warto byłoby dokładnie obejrzeć na żywca i zweryfikować treść opisu.
UT 1.3 T 88'
- DeviL
- Punto2 killer
Ogolnie kolega mial wladowac w swoj woz pare tysiakow , ale ostatnio zobaczyl co fiaty potrafia i ,ze za mala kase moze sobie zrobic weekendowego killera. Rozwaza opcje coupe 2.0 16/20vt lub tego uniaka bo mu sie spodobal . Moznaby kogos z wawy poprosic o sprawdzenie tego autka jakby co ?

- ZibiUT
- "FireStarter"
- Miejscowość: Kampinos
- Kontakt:
To nie jego pierwsze UT. Samochód widziałem tylko 1 raz i prezentoiwał się bdb. Był jeszcze przed zrobieniem "tyłu"
Wiem ze chłopaki kombinowali z SMT6 i dlatego 15,24 im wyszło na bemowie.
Wydaje mi się ze osoba która sprzedaje to auto to kolega z forum jmjanko ale głowy nie dam bo z pół roku z nim nie gadałem. Mozliwe ze auto jest jest kolejnej osoby.
Wiem ze chłopaki kombinowali z SMT6 i dlatego 15,24 im wyszło na bemowie.
Wydaje mi się ze osoba która sprzedaje to auto to kolega z forum jmjanko ale głowy nie dam bo z pół roku z nim nie gadałem. Mozliwe ze auto jest jest kolejnej osoby.
http://www.zibisoft.pl - Hamownia podwoziowa - Ożarów Mazowiecki