Wałek świątek 276/260
- ZibiUT
- "FireStarter"
- Miejscowość: Kampinos
- Auto: Uno 1.3T
- Kontakt:
Wałek od świątka??
Sprawdz czy jak włozysz w nasade to czy nie wystaje któraś z podstaw czy jak tam to zwał. U mnie wystawało około 1 mm i szklanka opierała się w tym miejscu i musiałm stoczyć kawałek.
Sprawdz czy jak włozysz w nasade to czy nie wystaje któraś z podstaw czy jak tam to zwał. U mnie wystawało około 1 mm i szklanka opierała się w tym miejscu i musiałm stoczyć kawałek.
http://www.zibisoft.pl - Hamownia podwoziowa - Ożarów Mazowiecki
-
- Zaawansowany użytkownik
Z tego co mi wiadomo to miał być catchcams czy jakoś tak 

Grzegorz Tereba - Fotografia motoryzacyjna
Fotografia motoryzacyjna, reklamowa, portretowa, okolicznościowa
Fotografia motoryzacyjna, reklamowa, portretowa, okolicznościowa
- DeviL
- Punto2 killer
- Miejscowość: Kraków
- Auto: Inne
Zeby tylko ta oszczednosc nie skonczyla sie remontem silnikaMcBanan pisze:Posprawdzam wszystko ale wielkie dzieki za rade![]()
![]()
Rosssssa owszem mial byc Piper ale plany sie pozmienialy a 700 ktore "zaoszczedzilem" kupujac nowy u Światka zostana przeznaczone na dalsze plany rozwojowe tzn przyszly rok

PS: walek byl na jakies specjalne zamowienie czy z katalogu , napisz cos wiecej jak tam z panem Swiatkiem ?
Potrzebujesz części do swojego włocha wal z vin-em na priv-a 

- ZibiUT
- "FireStarter"
- Kontakt:
Hmm
Ja wałek miałem zrobiony na zamówienie w 7 dni.
Mój jest 276/260 bo takie mieli kopiały. Proponowali mi 276/276 ale wybrałem ten.
Na gwarancji masz napisane jakie ma parametry jak byś zapodał to było by fajnie.
Ja wałek miałem zrobiony na zamówienie w 7 dni.
Mój jest 276/260 bo takie mieli kopiały. Proponowali mi 276/276 ale wybrałem ten.
Na gwarancji masz napisane jakie ma parametry jak byś zapodał to było by fajnie.
- ZibiUT
- "FireStarter"
- Kontakt:
Nie bawiłem się zapłonem i napewno nie mam wyciągniętego wszystkiegio z tego walka. Po za tym nie powiem Ci dokładnie bo zmieniłem przy okazji turbiną na wieksza i wydech jest 2,5".
Generalnie na tym wałku i tej turinie co jest teraz moge do odcinki ciągnąc i samochód cały czas przyspiesza ostro.
Generalnie na tym wałku i tej turinie co jest teraz moge do odcinki ciągnąc i samochód cały czas przyspiesza ostro.
-
- Spamer :P
- Kontakt:
a sprawdzałeś już go na hamowni, może moc max wypada poza odcinką ?? i bez odcinki auto lepiej pojedzie
mam kompa bez odcinki jakbys chciał pożyczyć, założe go jak będę miał wiecej nadłubane i dam sobie odcinke z smt6
btw
gdzie jest moderator może by wyodrębnił temat o wałeczku co?
mam kompa bez odcinki jakbys chciał pożyczyć, założe go jak będę miał wiecej nadłubane i dam sobie odcinke z smt6
btw
Fiat Grande Uno
www.uno-racing.prv.pl
www.uno-racing.prv.pl
- DeviL
- Punto2 killer
- Miejscowość: Kraków
- Auto: Inne
Da sie na smt6 odcinke ustawic ? W jaki nieszkodzacy sposob ? W sumie hamownia by wiele powiedziala czy silnik i turbina maja potencjal krecic wyzejLui pisze:a sprawdzałeś już go na hamowni, może moc max wypada poza odcinką ?? i bez odcinki auto lepiej pojedzie
btw

Potrzebujesz części do swojego włocha wal z vin-em na priv-a 

Da sie. Byle co sie daDeviL pisze:Da sie na smt6 odcinke ustawic ? W jaki nieszkodzacy sposob ? W sumie hamownia by wiele powiedziala czy silnik i turbina maja potencjal krecic wyzejLui pisze:a sprawdzałeś już go na hamowni, może moc max wypada poza odcinką ?? i bez odcinki auto lepiej pojedzie
btw