turbinka+dolot+olej=??
-
- Obserwator
- Auto: Uno 1.3T
turbinka+dolot+olej=??
mam zacząć płakać z tego powodu że turbafka rzuca olejem do dolotu? troszkę poczytałem na forum i wiem już że przy kupnie UT to standard. nie miałem nigdy doczynienia z turbinami i chciałem zapytać czy już mam zbierać kaske na jej regeneracje czy jeszcze na niej pojeżdże? co jest powodem że bryzga tym olejem?
- ZibiUT
- "FireStarter"
- Miejscowość: Kampinos
- Kontakt:
Wszystko zalezy ile tego oleju tam jest . Jak się leje litrami to lipa ale jak jest mokro to nie musi być źle.
Drugim powoidem zasyfionego dolotu jest odma podłączona przed turbinę.
Przez nią tez moga dostawać się opary i powodowac brudzenie.
Drugim powoidem zasyfionego dolotu jest odma podłączona przed turbinę.
Przez nią tez moga dostawać się opary i powodowac brudzenie.
http://www.zibisoft.pl - Hamownia podwoziowa - Ożarów Mazowiecki
- mops
- "Cichociemny"
- Kontakt:
Re: turbinka+dolot+olej=??
po 1. - regenereacja i tak w 100% nie gwarantuje ze bedzie sucho - turbo po regeneracji w PL bedzie puszczalo zawsze odrobine olejuDiodak21 pisze:mam zacząć płakać z tego powodu że turbafka rzuca olejem do dolotu? troszkę poczytałem na forum i wiem już że przy kupnie UT to standard. nie miałem nigdy doczynienia z turbinami i chciałem zapytać czy już mam zbierać kaske na jej regeneracje czy jeszcze na niej pojeżdże? co jest powodem że bryzga tym olejem?
po2. Jak nie zostawiasz z tylu niebieskiej chmury przy deptaniu i w momencie odpuszczania gazu to nie jest zle.. Kontroluj tylko poziom oleju !!!
Niemiecki temperament - hiszpańska precyzja 

- Pumba_bielsko
- Aktywny użytkownik
- Kontakt: