nareszcie :)

Dyskusje "o wszystkim" i "o niczym" ;-)

Moderatorzy: KYS, ZibiUT

Diodak21
Obserwator
Auto: Uno 1.3T

nareszcie :)

Post autor: Diodak21 »

i wkońcu do tego doszło że sobie kupiłem 1.3T MkI narazie się cieszę ale czytając posty w temacie PROBLEMY chyba zaczne płakać. ;) jak jest ktoś z Cz-wy lub okolic kto też ma uchyniencie psychiczne na punkcie tej fury niech da znać :) pozdrawiam
Awatar użytkownika
McBanan
Aktywny użytkownik
Miejscowość: CK Kielce
Auto: Uno 1.4T
Kontakt:

Post autor: McBanan »

Jak o niego zadbasz bedziesz szczesliwym uzytkownikiem hehe.
Z ktorego roku autko i czy bylo gdzies w necie w ogloszeniach?? Rzuc jakies fotki to obcenimy autko. :D
UT 1,4 Racing
Awatar użytkownika
Pumba_bielsko
Aktywny użytkownik
Kontakt:

Post autor: Pumba_bielsko »

ja jestem z bielska białej ale czesto w czestochowie jestem i okolicach śląsk to moje miasto
Diodak21
Obserwator

autko jest "chyba" z 88. chyba gdyż coś takiego jak papiery zagineło w akcji i jestem teraz w trakcie załatwiania tej sprawy :) ale z numerów nadwozia wychodzi na to że jest właśnie z 88. zdjęcia wrzucę poniedzieli. a kupiłem nie z ogłoszenia. to cudo stało rozbebeszowane po remoncie blachy w stodole. istny cud że na niego trafiłem!!!
Diodak21
Obserwator

a bielsko to jeszcze w miarę niedaleko. często przejazdem bywałem. głównie szybki skok do Żywca. tam cholery produkują osprzęt astronomiczny. też się jeszcze pochwale drugim zboczeniem... teleskop 15/700 i wierzcie mi że niebo jest piękne hehe.
Awatar użytkownika
apac
Aktywny użytkownik

Post autor: apac »

Diodak21 pisze: też się jeszcze pochwale drugim zboczeniem... teleskop 15/700 i wierzcie mi że niebo jest piękne hehe.
Potwierdzam 8)
ps: mam maly refraktorek Oriona
Bylo UT, jest Bravo GT.
Diodak21
Obserwator

refraktorek ;)

jak "MAŁĄ" masz tą lunetkę? spytam z ciekawości choć to forum o UT hehe :)
Awatar użytkownika
apac
Aktywny użytkownik

Post autor: apac »

Jest to moj pierwszy sprzet do obserwacji: Observer 70mm. Kupilem do niego dodatkowe okularki plossl`a i generalnie nie narzekam:) Jesli nie wkladal bym calej $$$ w UTa mial bym cos duuuuzo wiekszego - niestety Turbolot to drogie hobby, podobnie jak astro :roll: Taki lajf :wink:
Bylo UT, jest Bravo GT.
Awatar użytkownika
mops
"Cichociemny"
Kontakt:

Post autor: mops »

apac pisze:Jest to moj pierwszy sprzet do obserwacji: Observer 70mm. Kupilem do niego dodatkowe okularki plossl`a i generalnie nie narzekam:) Jesli nie wkladal bym calej $$$ w UTa mial bym cos duuuuzo wiekszego - niestety Turbolot to drogie hobby, podobnie jak astro :roll: Taki lajf :wink:
ja sobie chcecie pitolic o lunetkach i innych pierdach to na ogolnym - dzial chwalimy sie powstal w wiadomym celu...

Diodak jak chcesz sie chwalic w "Chwalimy sie" to fotki zapodaj i opisz autko. o tym ze kupiles juz wiemy ;-)
Bini0
Aktywny użytkownik
Kontakt:

Re: nareszcie :)

Post autor: Bini0 »

W czewie znajdziesz paru zapalencow zamujacych sie uniakami jaki i szersza gama fiatow :D
Pozdrawiam - Binio
Obrazek
Diodak21
Obserwator

fotki będą i do działu chwalimy się powrócę, a że wyszło o astronomi to faktycznie.. ;) będę miał na uwadze. właśnie sie dzisiaj zabieram za zrobienie maski i klapy z laminatu ale to troszkę potrwa.

i pytanko: na co jest ten przycisk (!) na desce rozdzielczej bo jestem laikiem hehe a strzelać nie będę :P

ps. tych maniaków z Cz-wy to już sobie poszukam
ODPOWIEDZ