Lui pisze:coś wyszukiwarka nie działa jak należy bo chyba był już taki temat
no więc tak jak w temacie, jak zdjąć całą deskę rozdzielczą, gdzie ile śrub poodkręcać itp itd
MK1
sruby przy tunelu srodkowym, przy drzwiach (kolo miejsc w desce na glozniki), na srodku pod szyba o ile pamietem dobrze oraz przy kolumnie kierownicy..
Jedna na środku podszybia, jedna albo dwie w schowku po prawej stronie, jedna po prawej stronie na samym skraju pod deską, trzy na obudowie kolumny, po zdjęciu zegarów coś ze dwie i na lewym skraju chyba dwie. W okolicy nagrzewnicy coś ze dwie. To jest do MK1, bo ściągałem jakieś 2 miesiące temu, ale nie gwarantuje, że wymieniłem wsyztskie śruby. Rób jak zwykle - na wyczucie i bez nadmiaru siłowych rozwiązań .
a tam przy szybie sa jakieś zatrzaski czy coś, bo poodkręcałem wszystkie śruby a deska nie wychodzi , trzyma sie tylko gdzieś w okolicach szyby, tak jakby tambyła przyklejona....
dokłądnie tak po lewej i prawej stronie ja to wyszrpałem na siłe i sie okazało ze urwałem kanały od wentylacji ,ale mam jeszcze jedno uno wiec tam postaram sie to sciagnac po uoprzenik=m zapoznamiu sie z zatrzakami chyab ze ktos napisze tu jak to zrobic