Kwiatek liczylem ze sie odezwiesz bo gdzies z dawnych czasow pamietalem ze w Radomiu zadbana sztuka byla :)Tu nie chodzi o chwalenie tylko jestem ciekaw ile tego jest w Polsce Przy moim jeszcze troche pracy zeby go dopiescic i jak nie zgubie uszczelki pod glowica na S7 to slowo spot oznacza ze chetnie gdzies sie spotkam, tym bardziej ze blisko siebie mieszkamy.
Jak byście coś organizowali, jakiś spodzik na parę godzin w okolicach Opatowa to dajcie znać na forum.
Może bym podjechał popatrzeć na UT 8) bo jeszcze nie miałem przyjemności .
Kwiatek mój w moich rekach od 13 lat wiec też dużo przeszedł a najwięcej to chyba UPG (pewnym razem od złożenia silnika do dmuchnięcia uszczelki zrobiłem z 200 km)
Więc czekamy aż się zrobi trochę cieplej , sól z dróg zniknie i można gdzieś w plenerze grilla zrobić
To widzę że grubo było U mnie Uno więcej odpoczywa niż jeździ wiec nie robi problemów z prawem w przeciwieństwie do auta używanego na codzień. Uno trzeba tylko wyciszyć bo 116dB na wolnych przeraża
Grubo i nie grubo powiedziałem że nie odpuszczę ubezpieczalni ale to temat do omówienia na żywo. Mój też już 10 lat u mnie, nie jeżdżę nim na co dzień ale kilometry i tak się nabijają Banan wydech masz 2.5" że tak cicho ?
punto 1.6
We wrześniu organizowałem XXXIV Ogólnopolski Zlot Uno "OZU" w Bieszczadach ,miałeś z Przemyśla stosunkowo niedaleko Trzabyło wpadać .
Teraz będzie XXXV OZU Radom także też zapraszam