jak to jest z tą pompą paliwa ?
-
- Spamer :P
- Auto: Uno 1.3T
jak to jest z tą pompą paliwa ?
po włączeniu zapłonu pompa daje znać o sobie, po przekręceniu kluczyka i "zapaleniu silnika" powinna przycichnąć, u mnie tak nie ma, to pompa zdycha czy coś z elektryką (mam już drugą pompę ale nie wiem kiedy podłączę
)

lancia dedra 2.0t
- ZibiUT
- "FireStarter"
- Miejscowość: Kampinos
- Kontakt:
Powinieneś mieć tak:
- jak przekrecisz stacyjkę, ze sie kontorlki zapalą, to na chwile słychac pomke i koniec, koło akumulatora jest przekaźnik który ma się na chwilę załączyć, Pompka ma wtedy za zadanie podpompować ciśnienie na listwie bo nawet zawór go nie utrzyma długo
- przy kreceniu(odpalaniu) zaczyna pracować,
Moze podjedz do jakiegos warsztatu i niech sprawdza Ci ciśnienie paliwa w czasie pracy silnika i na sucho.
- jak przekrecisz stacyjkę, ze sie kontorlki zapalą, to na chwile słychac pomke i koniec, koło akumulatora jest przekaźnik który ma się na chwilę załączyć, Pompka ma wtedy za zadanie podpompować ciśnienie na listwie bo nawet zawór go nie utrzyma długo
- przy kreceniu(odpalaniu) zaczyna pracować,
Moze podjedz do jakiegos warsztatu i niech sprawdza Ci ciśnienie paliwa w czasie pracy silnika i na sucho.
http://www.zibisoft.pl - Hamownia podwoziowa - Ożarów Mazowiecki
-
- Spamer :P
masz lepiej auto wyciszone plus pompka w zbiorniku no i masz punciakaspavatch pisze:Tez tak zawsze myslalem. Ale np u mnie w ogole nie slychac pompki, nawet po przekreceniu kluczykaZibi122 pisze:Powinieneś mieć tak:
- jak przekrecisz stacyjkę, ze sie kontorlki zapalą, to na chwile słychac pomke i koniec.

lancia dedra 2.0t