co powiecie o tym??
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=85700657
Pytam bo wstępnie zamowiłem ale dziwbe jest to ze to juz dłóższy czas na allegro wisi i nikt nie bierze....podejrzane ;(
Jest to złe i sie nie nadaje czy jak??
dzieki i pozdrawiam
Instalacja gazowa
- ZibiUT
- "FireStarter"
- Miejscowość: Kampinos
- Auto: Uno 1.3T
- Kontakt:
Generalnie panuje opinia, szczególnie pośród własisieli UT ze jak Uno Turbo to nie gaz. Jeździć się da ale żadna przyjemność po za tym jak juz gaz to wtrysk. A nie założysz wtrysku do za 5000 zł do samochodu o najczęściej niższej wartości.
http://www.zibisoft.pl - Hamownia podwoziowa - Ożarów Mazowiecki
- McBanan
- Aktywny użytkownik
- Miejscowość: CK Kielce
- Auto: Uno 1.4T
- Kontakt:
Jak ktos sie decyduje na zabawe z UT to musi sie liczyc z kosztami paliwa ale cos za cos. Gaz w takim autku to porazka, wiem bo mam jeszcze Saaba 95 2,3 turbo 227KM i zapowiadalo sie pieknie z zagazowaniem tego autka. Gaz oczywiscie sekwencja wtryski o duzej wydajnosci (60KM sztuka) wiec teroretycznie powinno banglac ale w praktyce jest gorzej. Zwiedzilem juz wszystkie serwisy z gazem i niemoga sobie z tym poradzic bo jak sie przyciska to autko dlawi a na benzycne smiga fajnie
. UT mam dosc krotko ale odrazu wiedzialem, ze gaz odpada jazda daje taka frajde ze malo ktore autko jest tak "hardcorowe".

UT 1,4 Racing
-
- Użytkownik
- Auto: Uno 1.3T
NoooooMcBanan pisze:Jak ktos sie decyduje na zabawe z UT to musi sie liczyc z kosztami paliwa ale cos za cos. Gaz w takim autku to porazka, wiem bo mam jeszcze Saaba 95 2,3 turbo 227KM i zapowiadalo sie pieknie z zagazowaniem tego autka. Gaz oczywiscie sekwencja wtryski o duzej wydajnosci (60KM sztuka) wiec teroretycznie powinno banglac ale w praktyce jest gorzej. Zwiedzilem juz wszystkie serwisy z gazem i niemoga sobie z tym poradzic bo jak sie przyciska to autko dlawi a na benzycne smiga fajnie. UT mam dosc krotko ale odrazu wiedzialem, ze gaz odpada jazda daje taka frajde ze malo ktore autko jest tak "hardcorowe".

Szkoda bardzo ze nie wtrysk ale narazie jestem "bezrobotnym studentem" i jakos pokulamy

pooozdrawiam