uszczelki pod turbine Uno turbo jakie dobrac ?
uszczelki pod turbine Uno turbo jakie dobrac ?
Witam , mam pytanie chodzi o uszczelki miedzy turbina a kolektorem wydechowym i turbina a rura wydechowa. Od czego beda pasowac uszczelki ? Dowiadywałem sie o oryginalne ale sa bardzo drogie. Dokładniej chodzi o uno turbo MK I 

-
- Spamer :P
- Miejscowość: Gorlice
- Auto: Punto GT
Re: uszczelki pod turbine Uno turbo jakie dobrac ?
Temat juz poruszany wielokrotnie
- goofer007
- Miejscowość: SZA
- Auto: Punto GT
On pyta o uszczelkę do mkI więc nie tak hop siup za parę zł np. od Lublina i gotowe.adrian055 pisze:Temat juz poruszany wielokrotnie
176B6.000 1372 GT
146A2.246 1301 TIE
146A2.246 1301 TIE
Bardzo dziękuję Wam wszystkim za pomoc . Okazała się ona merytoryczna i bardzo celnie ujmująca temat wyczerpując całkowicie zagadnienie . Życzę Wam wszystkim takich wyczerpujących odpowiedzi .
-
- Auto: Uno 1.3T
Czy ty masz jakis problem ze swoja osoba? Nikt nie wiedzial, to nikt nic nie napisal a Ty wyjezdzasz z takim tekstem. Jakbys zadal wujkowi google proste pytanie- "dorabianie uszczelek" zapewne mialbys pare wynikow ale pewnie sie nie chcialo
Szanowny "turbomaniaku" jeżeli uważasz , że brak odpowiedzi jest odpowiedzią to chyba się mylisz. Można było odpowiedzieć w prosty sposób ----- dorób sobie u kowalskiego bo ich nie kupisz ------- uważam ,że to mogłaby być odpowiedź. Jeżeli kogoś uraziłem moim wywodem to bardzo przepraszam za "brak kultury".