DeviL pisze:Ale nie bronie Ci przedstawiania zalet , zrob oferte z 10 pkt dlaczego sie to oplaca , oraz co potencjalny klient zyskuje wydajac 1000zl na miesiac . Bedzie kosztorys beda pewnie chetni jak zobacza czy im sie to oplaci.
pkt 1. Przede wszystkim dostajemy zwrot kasy, a nie jakieś tam punkty.
pkt 2. W ramach partnerów handlowych można kupić prawie wszystko, więc mamy jedną kartę na wszystkie usługi i zakupy (dom, samochód nowy i używany, wycieczka i inne)
pkt 3. Przy systematycznym robieniu zakupów mamy większe korzyści.
pkt 4. System działa w obydwu kierunkach, my robiąc zakupy "pomagamy" innym, a Oni nam (czyt. ludzie w systemie)
Co do 1000zł to ciężko przeliczyć mi to na konkretne korzyści. To polega na tym co robimy wszyscy więc robieniu zakupów.
Można napisać że za systematyczność, ma się większe korzyści, ale to głupio brzmi.
pkt 5. Jeszcze wieksze korzyści się ma jak 4 osoby zobaczą że to ma ręce i nogi i też zaczną z tego korzystać

(ale nie ma obowiązku nikogo namawiać!)
pkt 6. Można powiedzieć, że ja nie mam gdzie z tego korzystać!!! Ale zaleta tego jest taka, że do tego programu mogą przystępować sklepiki osiedlowe wiejsckie itp. tylko muszą się o tym dowiedzieć.
pkt7. upusty są zazwyczaj większe niż 1%. Ten 1% to jest kasa która wraca do nas od razu na konto bankowe. reszta kasy wraca do systemu (tj. np. 19% Vistula, 5% albo 6% alma i carfur itd.) ta kasa jest wypłacana tak jakby później. Dlatego robienie zakupów "systematycznie" przez lyonessa się po prostu bardziej opłaca.
pkt 8. No i skąd ta dodatkowa kasa, to właśnie wyjaśniłem w punkcie wyżej. Sklep daje większy upust niż tylko te 1%, reszta wraca do systemu, więc my nic nie dokładamy do systemu
żeby było jasne my w sklepie płacimy 100%