auto bedzie do jazdy okazjonalnie ale głownie po aswaltowych duktach naszej RP i plany jest na niezbyt niskie auto wiec tak -40 albo -60 jak felgi puszcza to było by fajnie
nie chcę znowu spamować więc podczepiam się pod ten temat
Panowie pytanie dla zorientowanych w temacie: noszę się z zamiarem zmiany amortyzatorów przód i tył
czy ma ktoś wiedzę w co można się uzbroić i gdzie zakupić ?? interesują mnie również indeksy części, ceny i jak się sprawują amorki
obadałem że na pewno jest:
- bilstein b4 na przód i tył ewentualnie b6 na sam tył
- koni sport
Ostatnio zmieniony pn lut 07, 2011 6:33 pm przez Abarth, łącznie zmieniany 1 raz.
a może orientujecie się gdzie można w dobrej cenie wyrwać B6 na tył do PGT? pisałem do kilku firm ale chyba nie są zainteresowani sprzedażą/sprowadzeniem. Jedynie jeden sprzedawca z allegro sprzedałby za 600/2szt. Cena chyba niezła ale może dałoby radę taniej?
F.I.A.T. : Fabbrica Italiana Automobili Turbocompresse
chemmist pisze:a może orientujecie się gdzie można w dobrej cenie wyrwać B6 na tył do PGT? pisałem do kilku firm ale chyba nie są zainteresowani sprzedażą/sprowadzeniem. Jedynie jeden sprzedawca z allegro sprzedałby za 600/2szt. Cena chyba niezła ale może dałoby radę taniej?
wg katalogu bilsteina do punta I generacji są: B6 przód VN7-4255 tył BE5-2466
B8 przód VN7-4256 tył BE5-2467
może łatwiej CI będzie znaleźć po nr katalogowych mogę popytać u konkurencji ewentualnie lub w Carsie
Czy ktoś może coś doradzić i odpowiedzieć na moje pytanie parę postów wyżej ??