megazord pisze:Pewnie kolektor zjechali okrutnie bo oni się chyba tam brandzlują w tej kwestiiGlaca pisze:.....W sumie to tylko na centomanii.......Czasami se czytam tam posty żeby się pośmiać

megazord pisze:Pewnie kolektor zjechali okrutnie bo oni się chyba tam brandzlują w tej kwestiiGlaca pisze:.....W sumie to tylko na centomanii.......Czasami se czytam tam posty żeby się pośmiać
To są kolesie ucinający sprężyny, skracający amortyzatory na tokarkach czy wsadzający jakieś podkładki pod tarcze hamulcowe więc trzeba im wybaczyćGlaca pisze:megazord pisze:Pewnie kolektor zjechali okrutnie bo oni się chyba tam brandzlują w tej kwestiiGlaca pisze:.....W sumie to tylko na centomanii.......Czasami se czytam tam posty żeby się pośmiać
![]()
![]()
o tak - kolektor określili mianem - "z dupy" a całą resztę jako "drut, śrut i podcieranie dupy szkłem"
![]()
![]()
![]()
No tak ale im też chodziło o to, że on działać nie będzie... a jakoś kurcze działa
To są kolesie ucinający sprężyny, skracający amortyzatory na tokarkach czy wsadzający jakieś podkładki pod tarcze hamulcowe więc trzeba im wybaczyć![]()
![]()
Kolektor kolektorem, ma spełniać swoje zadanie, a nie wyglądać.
Światła robione ręcznie przez Drupiego.simon1989 pisze:Ja sie w Polandzie pojawie moze we wrześniu, silnik kilera dokończe i pojeździmy.
Co to są za światła? Jak to świeci w porównaniu do oryginalnych i czy większy to ma pobór prądu, gdzie to kupić i za ile?
Wiesza jak to jest - pierwszy pomysł - zrobię przegrodę termiczną - jupi.Arson pisze: I bardzo dziękuję. Dobrze wygląda. Jedyne co mnie zastanawia to ta otulina po lewej stronie:)
Będzie garrett na nowym kolektorze oraz podłączone zmienne fazy rozrządu to się zrobi video.hartman pisze:Nono z takim motorem to już napewno zdecydowanie lepiej lata jak na poprzednim silnikuCzekam na jakiś vid/foto
Glaca pisze:Dzisiaj sobie wymieniłem przegub i krokowca. W końcu mam wolne obroty![]()
Czekam na części i niebawem garrett ląduje pod maską i wtedy dopiero będzie można postroić i hamować to "cudo"
Dobregoofer007 pisze:Echuu pisze:
Dobregoofer007 pisze:Echuu pisze: