Siemanko wszystkim !!
Jeżdżę pandą pierwszej generacji z 1985 roku, zapisałem się tutaj głownie w poszukiwaniu ciekawych gratów od UN bądź GT, oraz wiedzy od modach w waszych autkach. W pandę też chce zainwestować trochę pracy i kasy żeby lepiej jeździła, hamulce od UT, później a później gleba chociaż czytając forum mam zamęt w głowie i myślę o swapie
Witam wszystkich Jestem tu nowy i chciałbym się przywitać. Jestem z Wrocławia i zaczynam piękną mam nadzieję przygodę z Punto GT. Auto jest z 1995r, klima poduszki, lakier w bardzo ładnym stanie, ksenony lecz kupiłem go z uszkodzonym silnikiem tzn prawdopodobnie czujniki min. położenia wałka, przepływka chyba.. Auto pali ale się dusi, dławi... Kupiłem go za kwotę 4000zł, na pewno będę was prosił o porady bo przygodę z punto zaczynam od właściwie dzisiaj Pozdrawiam!
UndrasGT pisze:Witam wszystkich Jestem tu nowy i chciałbym się przywitać. Jestem z Wrocławia i zaczynam piękną mam nadzieję przygodę z Punto GT. Auto jest z 1995r, klima poduszki, lakier w bardzo ładnym stanie, ksenony lecz kupiłem go z uszkodzonym silnikiem tzn prawdopodobnie czujniki min. położenia wałka, przepływka chyba.. Auto pali ale się dusi, dławi... Kupiłem go za kwotę 4000zł, na pewno będę was prosił o porady bo przygodę z punto zaczynam od właściwie dzisiaj Pozdrawiam!
cze!
poka go!
F.I.A.T. : Fabbrica Italiana Automobili Turbocompresse
Chciałem się ładnie przywitać W weekend kupiłem sobie Kropka - Punto GT. Rocznik 1996, 197 tysięcy nalatane. Przyjechał niedawno ze Szwajcarii. AirBagx2, klima, halogen przód i tył, no i silniczek
Oto on:
Witam wszystkich prosto z śląska . Jestem Dawid i póki co jestem posiadaczem Una 1.4(po drobych przeróbkach). Póki co śledziłem , zbierałem informajce, dokształcałem się. Zgadza się w planach jest turbo ale nie ma co krakać. Nie dawno w moich okolicach pojawił się ciekawy PGT, także nie czekając postanowiłem się zarejstrować i go poszukać , okazało się że to byłe PGT forumowicza majster1988, fajnie że w okolicach jest jakaś turbawka pozdrawiam !.