Glaca pisze:
Niby mam przelot ale nie jest jakiś strasznie głośny, taki akurat w sam raz... gorzej, że psssss mnie zdradza
Mógłbyś zapodać zdjęcia spod maski i całego przelotu?
Glaca pisze:
Niby mam przelot ale nie jest jakiś strasznie głośny, taki akurat w sam raz... gorzej, że psssss mnie zdradza
Co Wy z tymi zdjęciami?Arson pisze:Glaca pisze:
Mógłbyś zapodać zdjęcia spod maski i całego przelotu?
Kurcze, czemu ja nigdy nie mam szczęścia... dzisiaj nowe scirocco nie podjęło walki... nowa bm'ka 3-ka tuż po tym jak go wyprzedziłem.. skręcił w boczną... itp itd... i tylko spalam ten gaz, krzywki ścieram i nic się nie trafiaDeviL pisze:Mozna paru bmw-useruf zaskoczyc na swiatlach takim wozidlemNajlepiej to miec jeszcze glosny wydech , wtedy mysla , o cwaniak se tlumik zalozyl
na nastepnych swiatlach juz nie kukaja w twa strone
Ja się nie wstydzę... ale tu i tam wrzuciłem to zostałem wyśmiany... nie lubię prowokować takich akcji więc tu nie wrzuciłem, bo na prawdę nie ma się czym chwalić. Foto jak już ktoś daje spod maski to powinno to cieszyć oko.simon1989 pisze:Jak jak bede i bede mial czas na uno, to sie stykniemy i dam Ci wygraćZobacz jaki u mnie jest p1erd0lnik pod maska i sie nie wstydze:P
Nie tylko ty tak maszGlaca pisze:Kurcze, czemu ja nigdy nie mam szczęścia... dzisiaj nowe scirocco nie podjęło walki... nowa bm'ka 3-ka tuż po tym jak go wyprzedziłem.. skręcił w boczną... itp itd... i tylko spalam ten gaz, krzywki ścieram i nic się nie trafiaDeviL pisze:Mozna paru bmw-useruf zaskoczyc na swiatlach takim wozidlemNajlepiej to miec jeszcze glosny wydech , wtedy mysla , o cwaniak se tlumik zalozyl
A mnie jak widzą to uciekająkwiatek.pl pisze:Nie tylko ty tak maszGlaca pisze:Kurcze, czemu ja nigdy nie mam szczęścia... dzisiaj nowe scirocco nie podjęło walki... nowa bm'ka 3-ka tuż po tym jak go wyprzedziłem.. skręcił w boczną... itp itd... i tylko spalam ten gaz, krzywki ścieram i nic się nie trafiaDeviL pisze:Mozna paru bmw-useruf zaskoczyc na swiatlach takim wozidlemNajlepiej to miec jeszcze glosny wydech , wtedy mysla , o cwaniak se tlumik zalozyl
, nieraz chcesz sie z kimś pogonić a tu lipa
W sumie to tylko na centomanii i na ukp dawałem z tego co pamiętam...BARTEKcoupe pisze:i to jest ten drutMoim zdaniem normalnie wygląda
gdzie to to pokazałeś że mówili drut pod maską?
To jest git-czysto, porządek.Glaca pisze:W sumie to tylko na centomanii i na ukp dawałem z tego co pamiętam...BARTEKcoupe pisze:i to jest ten drutMoim zdaniem normalnie wygląda
gdzie to to pokazałeś że mówili drut pod maską?
Jak nie drut jak drut?
Pełno wężyków, chaotycznych kabelków... ale ja nie z tych co by ślęczeli nad takimi rzeczami, robię żeby działało
IMO wygląda spokoGlaca pisze: Dobra - chcieliście to macie, w końcu śmiech to zdrowie
Pewnie kolektor zjechali okrutnie bo oni się chyba tam brandzlują w tej kwestiiGlaca pisze:.....W sumie to tylko na centomanii.......