Auto mi nie działa, to grzebię, a że zimno i po pracy, to po omacku.
Chwyciłem i lekko pociągnąłem taką rurkę i wylazła (ewentualnie wcale nie była nigdzie wciśnięta...) (:
Pod kumputerem, wychodzi jakby z prawej strony listwy paliwowej (z takiego cycka przy niej) rurka w sznurowym oplocie i chyba wchodziła w taki wystający bolec kilka centymetrów dalej z boku kolektora dolotowego.
Zastanawiam się co to właściwie jest? i czy właśnie na ten bolec mam ją założyć?
Próbowałem zresztą, ale guma jest sparciała i się rwie jak próbuję ją zgwałcić tym dzyndzlem.
Jakie tam jest ciśnienie? Bo chyba muszę kupić nową rurkę i się zastanawiam, czy oplot na tej rurce był intencjonalnie...
[PGT] Co to za rurka? o.O
[PGT] Co to za rurka? o.O
Porzućcie wszelką nadzieje, którzy pijecie herbatę.
-
- Spamer :P
- Miejscowość: Mysłowice
- Auto: Punto GT
Re: [PGT] Co to za rurka? o.O
podcisnienie do serwa, proponuje to jednak załozyc 
edit:
sory, nie umiem czytac ze zrozmieniem, oczywiscie chodziło o podcisnienie do REGULATORA a nie serwa

edit:
sory, nie umiem czytac ze zrozmieniem, oczywiscie chodziło o podcisnienie do REGULATORA a nie serwa

Ostatnio zmieniony czw lis 25, 2010 4:15 pm przez uniak 1.4T, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Spamer :P
- Auto: Uno 1.3T
Pewnie od regulatora cisnienia paliwa, ale pomimo tego auto powinno odpalac
No to by pasowało.turbomaniak pisze:Pewnie od regulatora cisnienia paliwa, ale pomimo tego auto powinno odpalac
Czyli tam jest normalne ciśnienie jak w innych rurkach?
A auto nie to nawet, że nie odpala, bo odpala, ale rozrusznik ma ciężko. Jest zresztą inny temat...
Pozdrawiam (;
Porzućcie wszelką nadzieje, którzy pijecie herbatę.