prawda to?
bo chodzi o to że nie wiem co u mnie siedzi, buda mk2, silnik najprawdopodobniej mk1 i czort wie jak reszta podzespołów
To gitara bo nie będę ukrywał że zdębiałem w tym sklepie chociaż dzięki Uno kilku zonków już doznałemZibi122 pisze:łozysko było zawsze to samo wiec bez znaczenia w którym uno bedzie szukał.
Tak teraz doczytałem ze chodzi Ci o łozysko piasty. Musi byc ono od turbo lub od diesla.triskalion pisze:To gitara bo nie będę ukrywał że zdębiałem w tym sklepie chociaż dzięki Uno kilku zonków już doznałemZibi122 pisze:łozysko było zawsze to samo wiec bez znaczenia w którym uno bedzie szukał.
Zibi wiem że od Turbo albo diesla ale w katalogu gość ma 2 rodzaje, do 88 i wzwyż...Zibi122 pisze:Tak teraz doczytałem ze chodzi Ci o łozysko piasty. Musi byc ono od turbo lub od diesla.triskalion pisze:To gitara bo nie będę ukrywał że zdębiałem w tym sklepie chociaż dzięki Uno kilku zonków już doznałemZibi122 pisze:łozysko było zawsze to samo wiec bez znaczenia w którym uno bedzie szukał.
Potwierdzam, od skody felicji jest identyczneLuu pisze:katalogowo łożysko pasuje nawet od skody,
liczą sie wymiary
Ortes pisze:podpinając się pod temat. Silniczek 1,3T do jest po roku 89 czy jak? Bo już sie gubię. Czy były 1,3T przed i po 89??
Chodzi mi również o cześći wg katalogów do niego, bo też mi kolega sprawdzał w sklepie i ma części przed i po 89.
to jaki jest ten dokładny wymiar łożyska?Ósmy pisze:Łożysko do UT Pasuje od SIENYwymiary jeśli dobrze pamietam 38x35x...?