zmiana deski
zmiana deski
Witam mam fiata Uno 1.0 i chciałbym przerobic mu deskę rozdzielczą z analogowej na cyfrową i nie wiem jak mam się za to zabrać, żeby nic nie zkopać (spalić).Fiat jest z 85r. benzyna. Niewiem czy muszę wymieniać jakieś czujniki, przekaźniki ( w starej desce nie ma obrotomierza).Jak możecie to pomóżcie. Mój mail: mirek_nysa@o2.pl nr. GG 3950040 

miro
-
- Spamer :P
- Miejscowość: krakooff
- Auto: Uno 1.4T
Jeżeli masz w swoim silniku wszystkie czujniki(czyli temp silnika, temp oleju, ciśnienie oleju) i masz od tych czujników kable do podłączasz tylko kostki do zegarów i gotowe(a jeśli nie masz tych czujników, to nie będziesz miał odpowiednich wskazań tych parametrów), a do obrotka bierzesz impuls z "1" na cewce i wpinasz kabel w odpowiednie miejsce w kostce 

- mops
- "Cichociemny"
- Auto: Uno 1.3T
- Kontakt:
Re: zmiana deski
proponuje uderzyc do PEPEJ`a (wlasciciela strony www.fiatuno.team.prv.pl) oraz zajrzec na forum UNO KLUB POLSKA http://autokacik.plmiro604 pisze:Witam mam fiata Uno 1.0 i chciałbym przerobic mu deskę rozdzielczą z analogowej na cyfrową i nie wiem jak mam się za to zabrać, żeby nic nie zkopać (spalić).Fiat jest z 85r. benzyna. Niewiem czy muszę wymieniać jakieś czujniki, przekaźniki ( w starej desce nie ma obrotomierza).Jak możecie to pomóżcie. Mój mail: mirek_nysa@o2.pl nr. GG 3950040
Niemiecki temperament - hiszpańska precyzja