Kosz pompy paliwa

turbo, głowica, dolot, układ paliwowy, itp.

Moderatorzy: KYS, ZibiUT

Awatar użytkownika
wolks
Użytkownik
Miejscowość: szcz-
Auto: Punto GT

Kosz pompy paliwa

Post autor: wolks »

Czy obudowa pompy paliwa jest taka sama jak w innych punciakach bo ułamał mi sie kruciec wychodzacy do weza zasilajacego:cry: a z wyglądu na zdj nie widze róznicy :?:
Awatar użytkownika
BARTEKcoupe
Spamer :P
Miejscowość: Skarżysko Kamienna
Auto: Inne

Re: Kosz pompy paliwa

Post autor: BARTEKcoupe »

temat przerabiany, szukaj :arrow: http://unoturbo.pl/viewtopic.php?f=1&t=3155" target="_blank
Punto GT >1.4 >> 1.4 k14 >>> 1.4 GT20s >>>> 2.0 16vt >>>>> 1.6 GT20s>>>>>>Coupe 20vt
.....psss......pssss.....pssssss :)
Eagle
Aktywny użytkownik
Miejscowość: Gdansk

Post autor: Eagle »

wolks pisze:Czy obudowa pompy paliwa jest taka sama jak w innych punciakach bo ułamał mi sie kruciec wychodzacy do weza zasilajacego:cry: a z wyglądu na zdj nie widze róznicy :?:
jezeli ulamal Ci sie od powrotu to spokojnie mozesz go pospawac lub polutowac rurka metalowa w srodek i ogien :)
Punto GT 2.0 8VT
uniak 1.4T
Miejscowość: Mysłowice

Post autor: uniak 1.4T »

Eagle pisze:
wolks pisze:Czy obudowa pompy paliwa jest taka sama jak w innych punciakach bo ułamał mi sie kruciec wychodzacy do weza zasilajacego:cry: a z wyglądu na zdj nie widze róznicy :?:
jezeli ulamal Ci sie od powrotu to spokojnie mozesz go pospawac lub polutowac rurka metalowa w srodek i ogien :)
u mnie ktos zrobił taki patent jak było dobrze tak nagle sie rozciekło, proponuje kupic nowa
Eagle
Aktywny użytkownik
Miejscowość: Gdansk

Post autor: Eagle »

uniak 1.4T pisze:
Eagle pisze:
u mnie ktos zrobił taki patent jak było dobrze tak nagle sie rozciekło, proponuje kupic nowa
rozwiazanie tylko chwilowe ale dziala i jak jest zrobione dobrze nie ma prawa cieknac :D
Punto GT 2.0 8VT
Awatar użytkownika
MARCIN
Zaawansowany użytkownik
Auto: Uno 1.3T

Post autor: MARCIN »

ja u siebie mam tak zrobione-wstawiona rurke miedziana zagieta na kat 90 stopni i jezdze juz tak dluzszy czas.jest ok nic nie cieknie!choc mam druga obudowe do pompy dobra i cala ktora lezy i czeka na nowego klijenta albo na kryzysowa sytuacje.dodatkowo rurke okleilem poxipolem z gory dla pewnosci.
PUNTO GT 1995r.
AUDI 80 B4 1.9 TDI-90KM-było(miło wspominam)
PASSAT B5 FL 1.9TDI-130KM (angol)
Silnik jest bogiem,prędkośc nałogiem,turbo podstawa,reszta to zabawa!
uniak 1.4T
Miejscowość: Mysłowice

Post autor: uniak 1.4T »

awaryjnie sobie swoja tak zlutuje, poki co kupiłem nowa :wink:
Awatar użytkownika
wolks
Użytkownik
Miejscowość: szcz-

Post autor: wolks »

A wiec kupiłem na allegro nowke pompe od 1.2 mpi za 108zł i przełozyłem tylko góre pasuje idealnie. :yay:
ODPOWIEDZ