Jesli chodzi o stan podzespolow to turbina swiezo po wymianie(garret ale poprzedni wlasciciel mowi ze nie pamieta modelu

IC wiekszy, wymiarami zblizony do tego z Mastera, blow off, mbc
Co radzicie ,bo w ciemno nie chce nic grzebac....
ktoś mi kiedyś pisał ze miał ponad 300tys przejechanegoofer007 pisze:majster1988 z ciekawości zapytam ile w tej chwili ma na liczniku ?
Jak nie przerejestrowal i w umowie podali kwote wlasciwa a nie mniejsza to moze cos tam uzyskac , tylko ,ze ten "handlarz" przeciez po 2 dniach tez chcial oddac i jakos mu nie wyszlokornat pisze:jak nie minęło 7 dni od kupna to oddawaj auto
no i kuźwa znowu miałem rację, jak ja tego nie lubięRafalinek pisze:100% racji, na moje gość kupił, pojeździł przez jakiś czas, zaczęło się rozpadać, zrobił po taniości i za chwilę pójdzie dalej. Kupi jakiś napalony małolat i historia znowu zacznie się powtarzać i tak w kółko. No chyba, że auto trafi na jakiegoś pasjonata, który je z głową odbuduje...wsk pisze:Handlarz raczej watpie, zaden handlarz nie kupuje nic w tym stylu woli kupic audi czy golfa 1.9 TDI, mam znajomych handlarzy i mowia ze nigdy na handel nic takiego nie mieli