dzis jakims cudem go zapalilem(dalem mu duzo gazu,na wolnych od razu gasł...)
chwile jakos pochodzil ale strasznie szarpal(musialem pompowac gazem zeby niew zgasl i nie chcial wejsc wyzej niz 2,5 tys. obr
kwiatek.pl pisze:dzis jakims cudem go zapalilem(dalem mu duzo gazu,na wolnych od razu gasł...)
chwile jakos pochodzil ale strasznie szarpal(musialem pompowac gazem zeby niew zgasl i nie chcial wejsc wyzej niz 2,5 tys. obr
po czym znow nie chcial zapalic...
a czy jest to zalezne od temperatury ?
Potrzebujesz części do swojego włocha wal z vin-em na priv-a
a może masz nieszczelność gdzieś?? U mnie się tak zachowuje jak rura od dolotu mi wystrzeli Przepływka wtedy głupieje i dzieją się takie rzeczy jak piszesz.
To jeszcze zobacz czy rura od przeplywki do turbo nie spadla z turbiny,lub czy zaslepka po orginalnym DV jest na miejscu, ogolnie zobacz w jakim stanie jest ta rura
turbomaniak pisze:To jeszcze zobacz czy rura od przeplywki do turbo nie spadla z turbiny,lub czy zaslepka po orginalnym DV jest na miejscu, ogolnie zobacz w jakim stanie jest ta rura
ok,jutro zerkne,akurat ma przyjsc jeszcze nowy kabel od zewki do aparatu,bo w zestawie sentecha byly tylko przewody na swiece
we wtorek bedzie juz u mnie z powrotem naprawiony ecumaster(spalil sie mikroprocesor...)
ktory byl przyczyna calego zajścia,a ja szukalem przyczyn nie wiadomo gdzie...
Ostatnio zmieniony ndz wrz 27, 2009 12:12 pm przez kwiatek.pl, łącznie zmieniany 2 razy.