przestroga z cyklu co cie może zaskoczyć

turbo, głowica, dolot, układ paliwowy, itp.

Moderatorzy: KYS, ZibiUT

hz10
Spamer :P
Auto: Uno 1.3T

przestroga z cyklu co cie może zaskoczyć

Post autor: hz10 »

dziś zacząłem stroić auto tzn szerokopasmówka , ecumaster odrazu konwersja itd, dużo chęci aby wreszcie był git 8) auto pgt wtryski 360 turbina t25/t28, i zaczeły sie schody czyli brak możliwości regulacji, afr w granicach 8-11 do 4tyś przy minimalnym uchyleniu przepustnicy +falowania na wolnych no normalnie katastrofa :cry: zaczołem szukać i znalazłem... dla niewtajemniczonych to jest regulator ciśnienia paliwa z zaślepionym wylotem :twisted: efekt ?ciśnienie paliwa na wolnych 8bar :lol: bez obciążenia spadało do 7.5, najpierw po wyjęciu zaskoczenie że jeszcze takiego nie widziałem :lol:dopiero jak zaatakowałem kombinerkami to wiedziałem że to nie jest orginał, uprzedzając pytania oring był tylko przełożyłem go do innego regulatora , *mam ograniczony zasób słów-muszę używać wulgaryzmów* człowiek uczy sie całe życie ...
Awatar użytkownika
BARTEKcoupe
Miejscowość: Skarżysko Kamienna
Auto: Inne

Re: przestroga z cyklu co cie może zaskoczyć

Post autor: BARTEKcoupe »

hehe, twoje auto to jedna wielka niespodzianka :mrgreen: ciekawe czy czymś nas jeszcze zaskoczy :wpysk:
Punto GT >1.4 >> 1.4 k14 >>> 1.4 GT20s >>>> 2.0 16vt >>>>> 1.6 GT20s>>>>>>Coupe 20vt
.....psss......pssss.....pssssss :)
hz10
Auto: Uno 1.3T

Re: przestroga z cyklu co cie może zaskoczyć

Post autor: hz10 »

11 na 400 :hahaha:
ODPOWIEDZ