Witam.
Wie ktos moze, jakie intercoolery wsadzaja do Punciakow z klima? Niestety troche przyciasnawo miedzy zderzakiem a chlodnica klimy, wiec jest ograniczone pole do manewru. Ma ktos moze info na ten temat? Bede wdzieczny
Włóż sobie IC z mastera. Ja mam GT3 z klimą i pasuje, wystarczy przesunąć chłodnice i troszkę kratki zderzaka od środka podpiłować. Efekt - wygląd pozostaje stock, ale IC jest duży
A jeśli już koniecznie nie chcesz niczego ruszać z chłodnicami, to jest IC z Saaba 900, który ładnie pochodzi.
L'ultima berlinetta Turbo ! - Punto GT Stage IV
ETS Performance - Elektronika Technika Samochody
Przebudowy, chiptuning, strojenie, diagnostyka, autoryzowany montaz DET, EMU Kanal YT
sorki, nie wyrabiam czasowo, w piątek i sobotę przerzucałem 1.2 16v do uno, poza tym mam jeszcze studia i prace. Jeśli by Cię to satysfakcjonował, to jutro popstrykam zdjęcia telefonem, myślę ze da Ci to jakiś pogląd na sprawę.
L'ultima berlinetta Turbo ! - Punto GT Stage IV
ETS Performance - Elektronika Technika Samochody
Przebudowy, chiptuning, strojenie, diagnostyka, autoryzowany montaz DET, EMU Kanal YT
podepne sie pod temat. czy intercooler z renault master wejdzie do uniaka bez wiekszych kombinacji?? wiem ze do punciakow wkladacie ale co z unem? mam na mysli taki http://allegro.pl/item669117585_interco ... _2003.html
ewentualnie macie jakies inne propozycje??
Hej powiem tak mam IC z Renaulta Master'a i chłodnice klimy.... fakt przesunałem chlodnice w lewo ale wszystko pasowało idealnie... zderzaka nie trzeba wycinać pasuje idealnie.... jakby tam był przewidziany... Więc nie tnij nic... POZDRAWIAM
PUNTO GT 1,4 TURBO Nie sztuką jest zwrócić na siebie uwagę tonami spojlerów... sztuką jest zrobić to bez nich...
no tak tylko ze ty masz to w puncie a ja chcialem go wepchnac do una dlatego pytam. teraz juz kupilem ic z sharana chyba jest podobny do tego ktory ma wsk wiec powinnien pasowac.
Panowie możeci mi dać drobne wskazówki jak przesunąć chłodnice?? Chłodnica od klimy jest podłączona do sztywnych węży, rurek i boje się że coś popierniczę Jakby ktoś napisał manuala nawet bez zdjęć to byłbym bardzo wdzięczny. IC będzie z mastera oczywiście