Pozdrawiam!
nowy się wita
- chemmist
- Zaawansowany użytkownik
- Auto: Uno 1.3T
nowy się wita
Chciałem się przywitać, dowiedziałem się o waszym forum na niedzielnym Cargo
Co prawda jestem właścicielem Punto GT ale serduszka w naszych autach biją pdodobne.
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!
nie bed ezakladal nowego topicu wiec przywitam sie tutaj
wielkie czesc dla wszytskich
wlasnei zakupuje uno turbo (czwartek po niego jade, przedplata dokonana) no i planuje zeby bylo to autko tylko dla mojej przyjemnosci (taki to ze mnei egoista) wie cprace beda nad nim troche trwaly, auto jhest tanie w zakupie ale duzo pracy i serca i kasiorki trzeba w nie wlozyc
na razie prubuje zebrac jak najwiecej info i fotek o tym samochodzie (zalezy mi na fotach wnetrza)
czy sa dostepne katalogi elektorniczne w stylu EPC do uno turbo, lub jakies wydawnictwa ksiazkowe (typu sam naprawiam........ itd??)
wielkie czesc dla wszytskich
wlasnei zakupuje uno turbo (czwartek po niego jade, przedplata dokonana) no i planuje zeby bylo to autko tylko dla mojej przyjemnosci (taki to ze mnei egoista) wie cprace beda nad nim troche trwaly, auto jhest tanie w zakupie ale duzo pracy i serca i kasiorki trzeba w nie wlozyc
na razie prubuje zebrac jak najwiecej info i fotek o tym samochodzie (zalezy mi na fotach wnetrza)
czy sa dostepne katalogi elektorniczne w stylu EPC do uno turbo, lub jakies wydawnictwa ksiazkowe (typu sam naprawiam........ itd??)
- murcki
- 1.4 turbo i.e.
- Kontakt:
Są epki do uno. Ale tylko do mkIIcichy pisze: czy sa dostepne katalogi elektorniczne w stylu EPC do uno turbo, lub jakies wydawnictwa ksiazkowe (typu sam naprawiam........ itd??)
Ściągnij sobie książkę haynes'a (po angielsku): http://team.fiatuno.pl/download/manual.zip
Te książki też są dobre:
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=59769721
http://motoallegro.pl/show_item.php?item=57594155
KWK murcki - At Your Side

-
Lui
- Spamer :P
- Kontakt:
Ja miałem je kupić
, ale jakoś dziwnie kontak mailowy ze sprzedającym sie urwał...
Zobacz sobie na forum, napisał posta że coś jest nie tak, dostał odpowiedzi że albo uszczelka pod głowicą albo pierścienie, na drugi dzień założył temat że musi zrobić remont silnika...
auto sprzedaje z "uszkodzoną uszczelką pod głowicą" a z postów można wywnioskować że silnik jest do remontu...
Drugi (ten szary) ponoć od 9lat jezdzi bez turbo
.... radziłbym dobrze sprawdzić te samochody...
Zobacz sobie na forum, napisał posta że coś jest nie tak, dostał odpowiedzi że albo uszczelka pod głowicą albo pierścienie, na drugi dzień założył temat że musi zrobić remont silnika...
auto sprzedaje z "uszkodzoną uszczelką pod głowicą" a z postów można wywnioskować że silnik jest do remontu...
Drugi (ten szary) ponoć od 9lat jezdzi bez turbo
wiedzialem ze jezdzi bez turbinki ale slowa nie powiedzial ze od 9 lat
kontakt mi nawet telefoniczny sie urwal co mnie doprowadza do ..............(nie bede klnal)
nienawidze olewania klienta
juz jestem zly, a szkoda (zaliczke bede musial odzyskac, ale z tym nie ma problemu
)
trzeba szukac innego egzemplarza, ale ciezko cokolwiek utrafic w nieskiej cenie do remontu
kontakt mi nawet telefoniczny sie urwal co mnie doprowadza do ..............(nie bede klnal)
nienawidze olewania klienta
juz jestem zly, a szkoda (zaliczke bede musial odzyskac, ale z tym nie ma problemu
trzeba szukac innego egzemplarza, ale ciezko cokolwiek utrafic w nieskiej cenie do remontu